€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Woensdag 16 oktober. Alle trainingen van de MO en JO O8,O9,O10,O11 en O12 gaan vandaag niet door. Dit in verband met een train de trainers moment voor alle GW onderbouwtrainers.Bardiensten vervallen,
Kijk hier voor de aanpassing trainingherfstvakantie

SKVGW 555x295

Nieuwbouw door kinderogen

Cupcake kid 555x295“ Gerard, mag ik zelfgemaakte cup-cakes verkopen in het clubhuis” vroeg Anouk van 10.

Natuurlijk dacht ik gelijk aan de koeken die we dan minder zouden gaan verkopen. “De opbrengst is voor de Grote Clubactie, voor het nieuwe clubhuis” .
“ Maar lieverd, natuurlijk mag je dat” en vol trots en vol overgave ging ze eerst met cup-cakes en een week later met een voetbaltaart aan de slag.
 Ze gaat het vast nog een keer doen, dus mocht je haar zien zitten met haar zelfgebakken cake en/of taart, koop gerust een stukje. En heb je ook een idee om te komen tot het inzamelen van geld voor de nieuwbouw, kom gerust even bij me langs. Een clubhuis bouwen we ten slotte samen. Zo gaat dat binnen verenigingen. Maar wat een kanjer die Anouk. Echt een kind van haar moeder.
 De plannen van de nieuwbouw zijn weliswaar gewijzigd en de informatie daaromtrent volgens sommigen summier, maar dat neemt niet weg dat er gebouwd gaat worden en het rekeningnummer om te doneren nog steeds dezelfde is. Dus ook daar vragen wij u bijdrage. Niets moet, alles mag en vele kleine maken ten slotte ook een grote. Het rekeningnummer staat ook op een reclamedoek aan de buitenzijde van veld 1. NL29INGB0002989911, t.n.v. Graaf Willem II-VAC, o.v.v. donatie nieuwbouw.
 Wat Anouk kan, kunnen anderen toch ook.