€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Woensdag 16 oktober. Alle trainingen van de MO en JO O8,O9,O10,O11 en O12 gaan vandaag niet door. Dit in verband met een train de trainers moment voor alle GW onderbouwtrainers.Bardiensten vervallen,
Kijk hier voor de aanpassing trainingherfstvakantie

SKVGW 555x295

O16-1: Top! Klasse!

Thumbs Up 555x295Kwade tongen beweren dat de echte talenten op jonge leeftijd bij Graaf Willem worden weggekaapt door 'betere' clubs. Een fabeltje; toont O16-1 aan. 

Dit team speelt al jaren samen en wordt ieder seizoen beter. Dit jaar vertegenwoordigen ze Graaf Willem op het hoogste niveau voor amateurs in de nieuwe leeftijdscategorie O16: de topklasse. Na vijf wedstrijden zijn ze als enige team in hun poule ongeslagen en staan inmiddels bovenaan. Vorige week werd het bezoekende Volendam weggespeeld (met vier ballen op de paal en geen enkele serieuze doelpoging van de andere kant bleef het bij 2-0). 

De sportieve coach van de palingboeren stond erbij te kijken met een bewonderende grijns op zijn gezicht. Bij een schot van onze Mo die door een verdediger met een uiterste krachtinspanning uit de verre hoek werd getikt, verzuchtte hij: "Dat was er een uit het boekje". Zijn linksback complimenteerde hij met het feit dat hij in de hele wedstrijd rechtsbuiten Isaac toch wel twee keer had weten af te stoppen. Over zijn eigen voorhoede, die zelfs geen kopduel wist te winnen van de ijzeren defensie van Graaf Willem, deed hij het zwijgen toe. 

Na afloop vroeg hij ons wie in vredesnaam tegen dit team gelijk had gespeeld, die rare club uit Wassenaar was drie klassen beter dan zijn team. Hij had zichtbaar genoten van het samba-voetbal van onze JO16-1. We nodigen iedereen uit om ook eens een keer te komen genieten van onze jongens (en meisje). Zaterdag 17 november spelen onze jongens (en meisje) om 13:15 thuis tegen Hoogland. Een duel om de koppositie. Voor nadere informatie verwijzen we jullie naar de coach van Volendam O16-1. 

Aldus, een enthousiaste ouder!