€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Woensdag 16 oktober. Alle trainingen van de MO en JO O8,O9,O10,O11 en O12 gaan vandaag niet door. Dit in verband met een train de trainers moment voor alle GW onderbouwtrainers.Bardiensten vervallen,
Kijk hier voor de aanpassing trainingherfstvakantie

SKVGW 555x295

Gezocht: bordsponsors

sponsor bebording 555x295Kleurrijke velden en geld voor Graaf Willem. Help mee om bordsponsors voor de club te werven en help de velden kleurrijk te maken! Of word zelf bordsponsor!

Zoals jullie vast ook hebben geconstateerd is er ruimte rond onze hoofdvelden voor sponsoring. We kennen allemaal die clubs waar soms wel twee rijen bebording staan. Nu is dat niet ons doel want we zijn geen reclamezuil, máár mooi gevulde bebording rond de velden die aandacht trekken, moet bij een grote club van 1200 leden toch mogelijk zijn!!

Waarom goedkoper?
We stappen over naar “sponsordoeken” in plaats van “sponsorborden”. De maakkosten van Sponsordoeken zijn slechts € 25 per meter. Dat betekent dat de instapkosten per drie meter voor veldsponsoring € 250 goedkoper is geworden. Dat heeft daarnaast dus het voordeel dat gedurende de looptijd de sponsordoeken ook sneller ‘vervangen’ kunnen worden voor speciale acties van de sponsor. 

Wat kost het?
Een sponsordoek rond het veld kost per jaar (voor drie meter) € 450 op veld 1 en € 600 op veld 2 (zicht vanaf Landscheidingsweg). Hoe meer meters, hoe goedkoper het wordt. De investeringskosten van drie meter sponsordoek zijn echter slechts € 75 (ex BTW). Bij een contract voor 4 jaar, zijn deze zelfs gratis!
 

Wat krijg je?
1. een mooie plek aan het veld
2. de mogelijkheid om het sponsordoek goedkoop te wisselen voor speciale bedrijfsacties
3. vermelding op de website + nieuwsbrief + Facebook
4. bij contract gedurende 4 jaar: gratis sponsordoeken
En natuurlijk: dankbaarheid van de club voor steun aan het jeugdvoetbal van Graaf Willem.  

Verzoek! 
Ouders die interesse hebben of die ons kunnen attenderen op mogelijk geïnteresseerden, kunnen:
- Een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Bellen met Gerard op 06 20 96 10 10
- Gerard aanspreken op de club