€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Woensdag 16 oktober. Alle trainingen van de MO en JO O8,O9,O10,O11 en O12 gaan vandaag niet door. Dit in verband met een train de trainers moment voor alle GW onderbouwtrainers.Bardiensten vervallen,
Kijk hier voor de aanpassing trainingherfstvakantie

SKVGW 555x295

Van de voorzitter – Gezocht: vrijwilligers

banner04Gezocht: vrijwilligers om samen met de voorzitter de organisatie rond de vrijwilligers van Graaf Willem te behouden en te verbeteren

Ik ben begonnen om deel te nemen aan een traject van de KNVB om meer zicht en grip te krijgen hoe we om kunnen gaan met het werven, behouden en verbeteren van een goede organisatie rond alle vrijwilligers die bij de vereniging betrokken zijn of betrokken willen worden.
Enerzijds ligt er een duidelijke vraag vanuit de vereniging om meer vrijwilligers te betrekken bij alle activiteiten die plaatsvinden op de club, anderzijds zijn er veel leden en ouders van jeugdleden die graag (zouden) willen helpen, maar onvoldoende de weg weten waar ze met hun diensten terecht kunnen. We willen daar verbetering in aanbrengen, vandaar dat we het traject gestart zijn. Dit gebeurt in een aantal bijeenkomsten, waaraan zo’n 15 clubs uit de regio deelnemen.

Ik zoek één of twee personen die, samen met mij, aan dit traject willen deelnemen en zo een mooie instap maken om als vrijwilliger een actieve rol te spelen binnen onze vereniging. Wie pakt de handschoen op? Graag contact opnemen met mij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wout Balsma, voorzitter