€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Dinsdag 10 dec. Vandaag trainen de JO12-1 en de JO12-2 niet. De rest wel. 

 Graaf Willem, Sinterklaas en de feestdagenstop

SKVGW 555x295

Verplaatsen of uitstellen van jeugdwedstrijden

KNVB wedstrijdzakenHet komt wel eens voor dat je team niet voldoende spelers heeft door vakantie of ziekte. Je kunt de wedstrijd dan verplaatsen of uitstellen. Wél moet je je dan aan een aantal regels houden.

Eénmaal per seizoen mag je uitstel (ook wel een snipperdag) aanvragen voor een wedstrijd. Dit moet vóór dinsdag 12.00 uur zijn gemeld bij de KNVB. De tegenstander hoeft bij het vragen van uitstel niet te worden ingelicht. De aanvraag moet worden gedaan door de jeugdwedstrijdsecretaris.
In de categorie B - dit zijn alle jeugdteams, met uitzondering van de JO17-1, JO15-1 en de JO13-1 -mogen we ook wedstrijden in onderling overleg met de tegenstander verplaatsen en op doordeweekse avonden vaststellen. De tegenstander moet dan wel worden ingelicht en er mee in te stemmen.
Bekerwedstrijden komen NIET in aanmerking voor uitstel! Bekerwedstrijden moeten, als ze niet op de geplande dag kunnen worden gespeeld, altijd vooruit worden gespeeld. Alleen rond de voorjaarsvakantie geldt dat ook later gespeeld mag worden. Vóór de eerste speel zaterdag in maart moet de wedstrijd zijn gespeeld.

De volgende procedure geldt:
1. Indien een team uitstel of verplaatsen wil aanvragen, moet dit team dat uiterlijk voor zondagavond 20:00 uur melden bij de wedstrijdsecretaris: Hans Geelen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Whatsapp/telefonisch op 06- 13 21 71 72. Als het verzoek later binnenkomt zal het wellicht niet meer op tijd door de wedstrijdsecretaris verwerkt kunnen worden. Geef in je mail of whatsapp bericht aan wie je bent, wat je functie is binnen het team, om welk team het gaat en om welke wedstrijd het gaat.
2. Pas nadat de wedstrijdsecretaris aan de teamleiding heeft medegedeeld dat de KNVB akkoord is, is het team vrij. Ook kan de wijziging zichtbaar worden in de Voetbal.nl app en de Graaf Willem site. Geen bericht of melding in de app of site betekent dus dat het team wél moet spelen (evt. met invallers).
3. Bij het verzetten van een wedstrijd naar een doordeweekse avond moet het team zelf voor een scheidsrechter te zorgen.
4. Als een teamleider te laat uitstel vraagt en het team komt vervolgens niet opdagen, dan zal het team door Graaf Willem worden gesanctioneerd met een bedrag dat ten minste bestaat uit de boete die Graaf Willem door de KNVB opgelegd krijgt, plus de administratiekosten die Graaf Willem maakt.
5. Voor het onderling verplaatsen van een thuiswedstrijd, is naast toestemming van de tegenstander, ook toestemming nodig van de wedstrijdsecretaris van Graaf Willem. Elftalleiders mogen niet op eigen houtje schuiven met thuiswedstrijden.
6. Uitwedstrijden mogen teamleiders in overleg met de coördinator zelf verschuiven/verplaatsen, mits teamleiders dat doorgeven aan de wedstrijdsecretaris.
7. Voor het verschuiven van tijden en of datum is ook de naam en functie van de contactpersoon bij de tegenstander vereist bij het in te dienen verzoek.
8. De KNVB staat toe dat per team maximaal een keer per seizoen uitstel wordt aangevraagd.

Samenvattend:
Als Graaf Willem het team niet heeft laten weten dat het verzoek goedgekeurd is – via de website, in de voetbal.nl app of door de wedstrijdsecretaris zelf, is het team verplicht (met inval spelers) te verschijnen op de originele datum en tijd. 
Hans Geelen - Jeugdwedstrijdsecretaris Graaf Willem II VAC