€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zondag 12 oktober. 
Vandaag geen bijzonderheden. Alles gaat gewoon door.

SKVGW 555x295

Van de hoofdtrainer JO8 t/m JO12

Rick rijkers meinenBeste voetbalvrienden, Allereerst wil ik als Hoofd opleiding van JO8 t/m 12 nogmaals alle nieuwe leden welkom heten. En iedereen alvast een sportief en fantastisch seizoen 2018/19 toewensen. Het is weer een hectische start die ook wat nadere toelichting verdient.

Over de trainingen:

De eerste trainingen hebben plaatsgevonden. Dit is zoals ieder seizoen hectisch en dit seizoen te meer doordat we een tekort aan trainers hebben. Helaas hebben de vele oproepen via verschillende websites, mails en andere social media vooralsnog te weinig nieuwe trainers/begeleiders opgeleverd.

Op de maandagen lossen we dit op door voor de niet-selectie teams een inlooptraining aan te bieden in de vorm van een toernooi. Voor de niet-selectieteams is deze maandagtraining níet verplicht. Op de woensdagen zullen we vooral voetbalinhoudelijk (zoals hieronder beschreven) trainen, waarbij de spelers van de teams zoveel mogelijk bij elkaar gehouden zullen worden. Speel je in de selectie: je wordt in dat geval op beide trainingsdagen verwacht. Maar ook daar hebben we nog enthousiaste trainers/ouders nodig voor de begeleiding van de trainingen.     

Voetbalinhoudelijk:
De eerste weken zal op technisch gebied veel aandacht worden besteed aan dribbelen met beide benen, tempowisselingen van de dribbels, snel voetenwerk, kleine partijvormen (1vs1, 2vs1, 2vs2) waarbij de nadruk op dribbelen ligt. Tactisch zal vooral worden gecoacht op het groot en klein maken van de partijvormen 4 vs 4 en 6 vs 6, en hoe we graag willen aanvallen en opbouwen vanuit een keeper/achterbal (ruimte optimaal benutten).  

Zit er een trainer in jou?
Tot slot mocht je het leuk vinden om onze kanjers te trainen, of weet je iemand in je omgeving laat het mij dan weten. Op de site of via deze link kan je lezen wat je van Graaf Willem kan verwachten als je trainer wordt/bent.

Met sportieve groet,
Rick Rijkers Meinen, HJO onderbouw