€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zondag 12 oktober. 
Vandaag geen bijzonderheden. Alles gaat gewoon door.

SKVGW 555x295

Van de Penningmeester

Penningmeester 555x295 sliderHet is alweer twee weken geleden dat de contributie nota’s via onze nieuwe partner (Clubcollect) verstuurd zijn. Een behoorlijke maar ook noodzakelijke wijziging. Het factureren en innen van de contributie van onze ruim 1100 leden werd een te grote administratieve last voor de ledenadministratie en de penningmeester.

Clubcollect

Het betalen van de contributie is voor de leden nu ook veel makkelijker geworden. Er kan nu via iDeal, automatische incasso, en ook in termijnen betaald worden. Ook zullen er meer en vaker herinneringen gestuurd worden, zodat niemand kan vergeten op tijd te betalen.

Dat dit ook écht een verbetering is, blijkt wel uit het feit dat er nu al, ruim voor het verstrijken van de betaaltermijn, 1/3 van de totale contributie is betaald. Een prachtig resultaat! Als ook de resterende 2/3 van de contributie voor de betaaltermijn binnen komt, zijn we zeer tevreden.

Heeft u nog geen factuur gezien of klopt er iets niet op de factuur, neem dan zo snel mogelijk contact op (via de button op de digitaal ontvangen factuur of - als u geen factuur heeft ontvangen - via de ledenadministratie)

Hartelijk dank voor uw medewerking
Ronald van der Burg, Penningmeester