€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zondag 12 oktober. 
Vandaag geen bijzonderheden. Alles gaat gewoon door.

SKVGW 555x295

Over materiaal & accommodatie

gw materiaal Daar waar de meeste leden genieten van een heerlijke vakantie, beleeft de Materiaal- en Accommodatiecommissie juist een drukke periode om alles op orde te hebben voor het nieuwe seizoen. Zo zijn er tenues besteld om de teamkleding te completeren, zijn er enkele honderden ballen besteld om de voorraad op peil te brengen en zijn de doeltjes nagelopen. De ballenkasten en -containers van de jeugd- en seniorenteams zijn (aan)gevuld, de hesjes en reservekleding zijn gewassen en liggen klaar voor gebruik. Kortom, laat het nieuwe seizoen maar komen!

Klaar voor het nieuwe seizoen

De komende weken zullen nieuwe trainers hun kledingpakket ontvangen, worden de sleutels van de ballenkasten door de commissie Voetbalzaken uitgereikt aan de (hoofd)trainers en zullen we de jeugdteams voorzien van wedstrijdballen. Over de exacte data en tijdstippen worden de leiders nog geïnformeerd via de secretaris van de Jeugdcommissie.
Ook voor de (niet-selectie) seniorenteams hebben we dit seizoen nieuwe wedstrijdballen beschikbaar. De aanvoerders kunnen zich bij mij melden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om ze af te komen halen.
De laatste leveringen van ballen en wedstrijdkleding hebben enige vertraging opgelopen en komen naar verwachting eind augustus binnen.
Mensen die komend seizoen willen helpen met het beheer van de kleding, af en toe een wasje willen draaien tijdens de trainingsdagen of op een andere manier een klusje willen oppakken, horen wij graag. Zij kunnen dat aangeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marcel Steeneke, MateriaalCie