€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Dinsdag 22 januari. Alle trainingen zijn afgelast. Het is te gevaarlijk om te fietsen naar Graaf Willem en de velden zijn besneeuwd en/of bevroren. 

SKVGW 555x295

Start onderbouw JO8 t/m JO12

banner04Het seizoen staat op het punt te beginnen! Wij willen jullie informeren over de trainingen en wedstrijden van onderbouw JO8 t/m JO12.

Trainingen:

De trainingen zijn vanaf 21 augustus weer begonnen. Kijk op het Jeugdtrainingsschema om te zien op welk veld je wordt verwacht.

Wijziging in schema

Een belangrijke wijziging in dit schema is dat de JO11-04 t/m-7 op maandagen niet om 16:30 uur starten, maar om 17:45 uur. Om de velden zo optimaal mogelijk te benutten kan dit schema ook de komende weken nog wijzigen. Wijzigingen zullen direct in het schema worden aangepast en tevens ter plekke worden gecommuniceerd.

Regels om het leuker en makkelijker te maken voor de trainers en je team

  • Probeer minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat de trainingen op tijd kunnen starten en teams zoveel mogelijk bij elkaar kunnen worden ingedeeld.
  • Kom je te laat, dan train je wellicht met een ander team mee.

Wedstrijden:

De eerste bekerwedstrijden zullen op zaterdag 1 september worden gespeeld.

Niet-selectie

Binnen de leeftijdslijnen JO8 t/m JO12 zijn de voorlopige teamindelingen voor de niet-selectie teams al bekend, zij kunnen via het Wedstrijdschema of voetbal.nl zien waar ze spelen. Net zoals in vorige seizoenen kan de samenstelling van deze teams tot aan de herfstvakantie nog veranderen. Wijzigingen zullen persoonlijk worden gecommuniceerd.

Selectie

Bij de leeftijdslijnen JO8 t/m JO12 kunnen de voorlopige teamindelingen wekelijks veranderen. De teams zullen wekelijks uiterlijk op donderdagmiddag bekend gemaakt worden via de site: http://www.graafwillem.nl/teams/jeugd. De eerste voorlopige teamindelingen worden bekend gemaakt op uiterlijk 30 augustus. Wijzigingen in deze teamindelingen zullen niet altijd persoonlijk gecommuniceerd worden.

Selectieproces

Om spelers op het juiste niveau in te delen is, naast technische vaardigheid en inzicht, aanwezigheid en mentaliteit tijdens trainingen/wedstrijden van belang voor de uiteindelijke samenstelling van de teams. We gaan er vanuit dat binnen een aantal weken (start competitie) de meeste keuzes zullen zijn gemaakt. Wil je meer weten over dit proces lees dan het selectieproces in het technisch jeugdbeleidsplan.

Ten slotte:

Tot slot willen wij de ouders/verzorgers en niet-trainende kinderen vriendelijk verzoeken om tijdens de trainingen/wedstrijden buiten het veld(afrastering) te blijven. Om een optimale trainingsomgeving voor de kinderen te bereiken, vragen wij u ook om niet vanaf de kant mee te coachen zodat trainers/coaches hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Verder willen wij graag mededelen dat het begin van een seizoen altijd wat hectisch verloopt, hiervoor vragen wij jullie begrip.

Met sportieve groet, Hoofdjeugdopleidingen JO8 t/m 12

Rick Rijkers Meinen
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T. +31(0)6-624896032