€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Woensdag 20 februari is er géén keeperstraining.

SKVGW 555x295

Oud-ledenbijeenkomst 23 juni groot succes: nieuwe datum: 15 juni 2019!

GW oudleden donateurs 23062018 2Op zaterdag 23 juni 2018 kwamen 55 oud-leden bij elkaar voor de jaarlijkse donateurs en oud-leden bijeenkomst. Wat een historie was daar vertegenwoordigd! Het oudste lid, Nico (Kiek) Schepman met zijn 80 jaar lidmaatschap spande de kroon! Maar ook vele andere oud leden en oud bestuursleden genoten van een geweldige middag. Als je dan vragen hoort als ‘Matthieu, jij zat toch in het bestuur in 1952?’ en oud voetbalverhalen hoort passeren begrijp en voel je pas echt de historische waarde van deze jaarlijkse bijeenkomsten

Na het welkom met koffie en taart is een bezoek gebracht aan het naastgelegen Museum Voorlinden. Wat een prachtige omgeving en kustrijke omgeving! Na terugkomst de borrel, een gezamenlijke foto, een speech, intekenen voor de stenen voor de nieuwbouw en afsluitend de barbecue. En maar foto’s kijken en ervaringen delen, van nu en uit het verleden … bij tijd en wijlen schaterend van het lachen, af en toe serieus als we oude vrienden moesten missen.

Inmiddels is de datum voor de volgende bijeenkomst al vastgesteld, te weten zaterdag 15 juni 2019. Noteer deze allen alvast in de agenda, geef het door en wees er bij als oud lid. Het appél om donateur van de vereniging te worden a € 75 per seizoen kreeg veel bijval. De helft hiervan is voor de vereniging, de andere helft voor deze jaarlijkse activiteit om de binding met de vereniging hoog te houden!

De ‘Stenenactie’ voor de nieuwbouw geeft de gelegenheid om een steen te kopen ten behoeve van de nieuwbouw waarop je naam (of de namen van je zonen en/of dochters) vereeuwigd kan worden in de nieuwe entree. Als je mee wit doen (en wie wil dat niet?), stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en reserveer je steen! Voor meer informatie over de actie klik hier: http://www.graafwillem.nl/artikel-slider2 .

Op de Facebook pagina van Graaf willem staan een aantal foto’s om de sfeer nog even te proeven … Die was bijzonder en geeft alweer een prachtige herinnering ….

Tot volgend jaar! (zo niet eerder!)

Eppe