€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

 

SKVGW 555x295

Roy Irwan trainer/coach JO19-01

Roy irwan 555x295Omdat we het belangrijk vinden om nieuwe trainers de mogelijkheid te bieden iets over zichzelf te vertellen, biedt Graaf Willem hen de mogelijkheid zich rechtstreeks tot ons te richten. Roy Irwan de nieuwe trainer in de lijnen JO16 en JO19 en die JO19-01 gaat coachen in zijn eigen woorden:

Ik vind het leuk mij even voor te stellen via de site van mijn nieuwe vereniging: Graaf Willem II-VAC, een grote vereniging die naar de toekomst kijkt met een gezonde dosis ambitie en optimisme.

Ik ben geboren op 11 oktober 1968 op Java, Indonesië, heb daar tot mijn 16e gewoond en op de middelbare school gezeten. Daarna ben ik naar Nederland gekomen om te studeren en uiteindelijk hier blijven hangen. Heb zelf enkele seizoenen gevoetbald tijdens mijn studententijd bij de Delftsche Voetbal Club.

Mijn interesse voor het trainersvak begon te groeien toen ik mijn zoon ging trainen en later junioren trainersopleiding ging volgen. Die opleiding is mij goed bevallen wat mij motiveert om de TC3 (UEFA C) Jeugd opleiding te gaan doen. Deze gaat september van start en ik ga dan ook bij Graaf Willem als trainer/coach aan de slag. Hiervoor heb ik in 3 seizoenen JO11, JO15 en JO17 bij VUC getraind en met mijn eerste ervaring als trainer/coach bij VV Sleeuwijk (mini’s t/m JO9) erbij, zit ik inmiddels 6 seizoenen in het trainersvak. Dit heb ik al die jaren met heel veel plezier gedaan.

Mijn weektaak bestaat uiteraard niet alleen uit voetbal. Ik heb een full-time baan bij een bedrijf in Zoetermeer, een drukke en leuke baan die het mij mogelijk maakt om andere leuke dingen te doen.

Ik heb één zoon Ruben (10 jaar) die ook op voetbal zit, en ik heb een vriendin Yvonne.

Na alle omzwervingen bij verschillende verenigingen, lijkt het mij een mooie uitdaging mijn ervaring te delen met de jeugdteams van Graaf Willem om ze een stap verder te helpen met hun voetbalontwikkeling. Ik heb er veel zin in om aan de slag te gaan en vind het tegelijkertijd spannend om nieuwe mensen/jeugdspelers te leren kennen in het nieuwe seizoen.

Tot ziens! Roy