€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Dinsdag 22 januari. Alle trainingen zijn afgelast. Het is te gevaarlijk om te fietsen naar Graaf Willem en de velden zijn besneeuwd en/of bevroren. 

SKVGW 555x295

Gravinnentoernooi op 30 mei

Meidenvoetbal 555x295 1Op 30 mei (aanvang 16:30) vindt het jaarlijkse Gravinnentoernooi plaats, voor alle meisjesleden en introducées.

Dit is altijd een groot, gezellig feest. Op halve velden spelen gemengde teams van jongere en oudere meisjes tegen elkaar. De indeling is zo dat alle teams tegen elkaar opgewassen zijn. Het toernooi wordt afgesloten met een afvalwedstrijd om de penaltybokaal en een wedstrijd latjetik. Wie afvalt, krijgt een bakje frites van Gerard. Inmiddels hebben we al veel aanmeldingen, maar vooral de oudere meisjesteams laten het nog afweten. Het zou leuk zijn als ook zij massaal meedoen! Willen jullie als ouders dit nog eens onder de aandacht van jullie dochters brengen?

Inmiddels zijn we ook weer hard bezig met de teamindeling. In bijna alle leeftijdscategorieën hebben we nog een aantal nieuwe leden nodig om alle teams goed gevuld te krijgen. Mochten jullie dochters nog vriendinnen hebben die eigenlijk ook graag op voetbal willen, dan zijn ze van harte welkom! Voor nadere informatie kunnen ze mij bellen of appen op 0626142426.
Erik Pijnacker Hordijk