€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Dinsdag 22 januari. Alle trainingen zijn afgelast. Het is te gevaarlijk om te fietsen naar Graaf Willem en de velden zijn besneeuwd en/of bevroren. 

SKVGW 555x295

De spelregels omtrent opzeggingen en overschrijvingen

banner04Het einde van het seizoen nadert en dan is het goed om de spelregels omtrent opzeggingen en overschrijvingen nogmaals duidelijk te maken. Bij vragen of onduidelijkheden kan contact met de ledenadministratie worden opgenomen per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Opzeggen
We hopen het natuurlijk niet maar als uw zoon of dochter toch het lidmaatschap wil opzeggen, dan geldt dat dit uitsluitend via email kan. Opzeggingen voor het nieuwe verenigingsjaar moeten gedaan zijn voor 31 mei a.s. zodat alle mutaties tijdig administratief verwerkt kunnen worden. Opzegging bij de aanvoerder, trainers, leiders of jeugdcommissie is dus niet afdoende! Alleen een schriftelijke melding naar de ledenadministratie voldoet; het speciale formulier op de Graaf Willem site kan hiervoor worden gebruikt. Ook kan een email gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Wilt u dan wel de naam, de geboortedatum en het team hierbij vermelden? Daarnaast horen we graag de reden van opzegging. U krijgt altijd bevestiging van de beëindiging van het lidmaatschap.
Bij het niet juist, of te laat afmelden, is de volledige contributie voor het nieuwe verenigingsjaar verschuldigd.
Overschrijvingen
Wanneer je bij een andere club wilt gaan voetballen, moet overschrijving worden aangevraagd. Je moet je hiervoor melden bij de nieuwe vereniging.De nieuwe vereniging hoort de overschrijving van het lidmaatschap digitaal aan te vragen in Sportlink (digitaal registratiesysteem). Het bestuur zal vervolgens akkoord gaan in het systeem, als aan alle (financiële) verplichtingen is voldaan. Het is belangrijk dat wanneer overschrijving wordt aangevraagd bij een andere vereniging, óók het lidmaatschap wordt opgezegd bij de ledenadministratie voor 31 mei a.s. (zie hierboven)!
Meer informatie over overschrijvingen is te verkrijgen via de KNVB, of bij de ledenadministratie.