€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Dinsdag 22 januari. Alle trainingen zijn afgelast. Het is te gevaarlijk om te fietsen naar Graaf Willem en de velden zijn besneeuwd en/of bevroren. 

SKVGW 555x295

Mateo naar Excelsior!

Mateo 555x295Graaf Willem blijft maar groeien met talenten!  Een goede jeugdopleiding met een herkenbaar karakter is essentieel om jeugdleden aan ons te binden en voor langere tijd te behouden. Om tot aansprekende prestaties in de competities te komen wordt een goede coördinatie op het technische vlak als een voorwaarde gezien. Rust, geduld en een goede visie zijn hierin cruciaal. Het vertrekpunt daarbij is steeds: “Evolutionaire groei naar verbetering”.

GW oorkonde MMGraaf Willem wil jeugdspelers behouden voor de club waarbij zij op hun eigen niveau kunnen voetballen en steeds plezier in hun sport beleven waardoor ook zij later hun kinderen weer naar Graaf Willem willen brengen. Om tot een gedegen basis te komen om deze ambitie waar te maken, moet er sprake zijn van een goed georganiseerde en functionerende jeugdopleiding die reikt tot aan de seniorenafdeling. 
Het familiekarakter komt bij ons tot uiting doordat meiden welkom zijn, ouders mogen voetballen op dinsdagavonden en doordat we een vereniging zijn voor alle voetballers binnen onze gezinnen. De minder grote talenten krijgen een goed trainingsaanbod en mogen bij ons twee keer trainen en ook de grote talenten (onder niveau BVO) krijgen bij de familievereniging mét prestatiedrang een voetbalopleiding die past bij hun talent waardoor ook zij bij Graaf Willem kunnen en willen blijven voetballen. 
Heeft een speler echter een BVO-niveau (betaald voetbal organisatie niveau) en komt een betaald voetbalbal organisatie zo’n speler ophalen, dan vertrekt hij door de voordeur en wensen wij hem/haar al het geluk en vragen hem of haar alleen terug te komen naar Graaf Willem als het even niet mocht lukken en anders veel later als ouder van zijn of haar voetballend kind. 
Na de afgelopen 6 jaar spelers te hebben geleverd aan ADO (4 spelers) en SPARTA (4 spelers) blijkt ook Excelsior met enige regelmaat bij ons op de velden aanwezig te zijn op zoek naar talenten die op betaald voetbal niveau hun voetballoopbaan kunnen vervolgen. Mateo Mouanda, de veel scorende aanvaller van JO13-01, heeft onlangs getekend bij Excelsior. Graaf Willem is hier natuurlijk reuze trots op!.
Mateo, van harte met deze waanzinnige prestatie! Onderstaande (hoofd)trainers en coaches hebben het afgelopen jaar een rol gespeeld in de opleiding van Mateo en ook zij verdienen dus onze complimenten:
Bayram Sahin,
Erik Elias en
Martin Abbenhuis