€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Dinsdag 22 januari. Alle trainingen zijn afgelast. Het is te gevaarlijk om te fietsen naar Graaf Willem en de velden zijn besneeuwd en/of bevroren. 

SKVGW 555x295

Oud-leden/donateurs bijeenkomst 23 juni

Beste donateurs en oud leden van Graaf Willem,
Vorig jaar hebben we de eerste oud-leden/donateurs bijeenkomst georganiseerd op 14 januari 2017. Dat was alom een succes. Uiteraard verdiende dat opvolging, zoveel was duidelijk.
Veel oud-leden en donateurs zullen al een uitnodiging via mail hebben ontvangen. Mogelijk hebben wij er daarbij een aantal over het hoofd gezien. Voor alle zekerheid nodigen wij daarom ook via dit bericht op onze website alle oud-leden en donateurs namens het Bestuur van Graaf Willem van harte uit voor opnieuw een bijeenkomst op zaterdag 23 juni 2018.

Wat moet je weten om zeker op deze uitnodiging te kunnen ingaan:

  1. Wanneer : Zaterdag 23 juni 2018, vanaf 13:30 uur.
  2. Waar : Clubgebouw Graaf Willem II VAC voor koffie en gebak
  3. Daarna : Rond 14:30 uur lopen we naar het museum Voorlinden, gelegen direct grenzend aan het terrein van de Roggewoning. Rond 17 uur zijn we dan terug. De borrel zal daarna overgaan in een BBQ.
  4. Inschrijven : Z.s.m., graag uiterlijk voor 1 juni 2018.
  5. Bij wie : Bij ondergetekende, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., evt. per post naar Koningin Wilhelminalaan 23, 2264 BL, Leidschendam.
  6. Kosten : Geen, de Graaf neemt alle kosten voor haar rekening.

Het is uiteraard mogelijk om op elk gewenst moment in te schuiven in het programma. Laat dat dan s.v.p. even weten bij je aanmelding.
Uiteraard hopen we weer op een massale aanwezigheid, dus reserveer de datum in je agenda en meld jezelf aan! Geef het ook aan andere donateurs en oud leden door die je niet bij de geadresseerden ziet staan!
Groet en hopelijk tot 23 juni 2018!
Mede namens het bestuur,
Eppe Nieuwenhuis