€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

 

SKVGW 555x295

Veiling voor de nieuwbouw

SKVGW new 555x295Op maandag 21 mei (2e Pinksterdag) organiseren we na afloop van de familiedag, een veiling voor de nieuwbouw. Reserveer deze datum! 

De veiling: Er wordt een veiling voorbereid waarvoor de volledige opbrengst voor onze nieuwbouw is. De veiling is gepland op 21 mei na afloop van de jaarlijkse familiedag.

Oproep: We zijn aan het inventariseren welke leuke items beschikbaar zouden zijn om te veilen. Heb jij en/of iemand uit jouw netwerk, mooie, ludieke, grote en kleinere items / acties om in te brengen voor de veiling? Laat dit weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verschillende zaken worden inmiddels aangedragen zoals een 'vakantiehuisje voor een weekend', een 'cursus / training', een 'item met handtekening BN'er', ‘een kunstwerk’, 'voetbalkaartjes', etc. Ook voor bedrijven en / of zelfstandigen leuk om hun betrokkenheid te tonen.

Met de activiteiten willen we er zowel een écht vrolijk Graaf Willem feestje van maken als ook euro’s voor de nieuwbouw ophalen. Heb je ideeën voor de veiling of vind je het leuk om te helpen, stuur dan ook een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..