• In de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar, met de opening van 2023 in het Graffa-nieuws, dat is natuurlijk voorbestemd voor onze voorzitter! Lees dus snel zijn nieuwjaarsgroet en -oproep!

  Beste Graaf Willemer,

  Langs deze weg wens ik je, mede namens de overige bestuursleden, een in alle opzichten goed 2023 toe. Dat iedereen veel plezier mag beleven aan de trainingen en wedstrijden en er hopelijk een paar successen behaald worden!

  Aanstaande zaterdag wordt de traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden, vanaf 16.00 uur. Weet dat je van harte bent uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Wellicht is het volgens de officiƫle regels te laat, maar wij vinden dat je iedereen altijd het beste mag wensen, dus ook op 14 januari.

  De reden waarom de receptie nu pas plaats vindt, is gelegen in het feit dat ZAT 1 afgelopen weekend op trainingskamp was. En je vlaggenschip, dat moet toch wel aanwezig zijn bij een receptie, vinden wij. Zelf was ik ook mee en ik heb gezien hoe prestatie en plezier hand in hand gingen.

  Zoals ik in de laatste nieuwsbrief van 2022 al schreef, zullen wij dit jaar 2 subsidieaanvragen indienen bij de gemeente Den Haag, een voor LED verlichting op alle velden en de ander voor een derde kunstgrasveld. Zodra wij daarover meer weten, zullen wij het uiteraard laten weten.

  Tot slot nog een serieuze noot: er zijn nog altijd 57 leden die hun contributie niet betaald hebben. Dat leidt bij veel vrijwilligers tot ergernis omdat zij achter deze mensen aan moeten jagen. Doe ons een plezier en betaal alsnog per omgaande. Anders zijn wij genoodzaakt tot vervelende maatregelen en dat willen wij liefst voorkomen.

  Groeten,
  Remi Smeets