• Woensdagavond 10 november jl. zat ons clubhuis weer gevuld met enthousiaste ouders die de kneepjes van het scheidsrechters- en grensrechtersvak wilden leren. Chris Bierens presenteerde de avond en werd bijgestaan door 2 KNVB scheidsrechters: Gideon Schogt en Vally Karagantcheff. Leuk detail….

    Gideon is een oud jeugdlid van onze club! De sfeer zat er vanaf het begin gelijk goed in, vele tips en tricks werden met ons gedeeld. En wat ontzettend leuk om te zien dat bij de groep ook een aantal dames aanwezig waren! Toevallig stond afgelopen zondagmiddag de eerste vrouwelijke arbiter in de spotlight: Franca Overtoom in het Eredivisie-duel Go Ahead Eagles – Groningen. De assistent-scheidsrechter hoopt dat ze andere vrouwen inspireert met haar optreden. Laat deze avond bij ons op de club een eerste stap zijn!

    Na afloop werd er onder het genot van een drankje nog lang nagepraat over de avond. Onze club is weer een aantal vrijwilligers rijker en daar zijn wij zeer blij mee!

    Zou je vaker een wedstrijd willen fluiten geef je dan op via jeugdactiviteiten@graafwillem.nl, dan nemen wij contact met je op. Alle hulp is welkom! Nog een extra woord van dank aan Vally, Gideon en Chris voor de organisatie van deze avond!