• Nieuw restafvalcontainers en extra statiegeldcontainers

  6 okt 2021
 • Voor wie het al was opgevallen zijn recent de restafvalcontainers op ons terrein vernieuwd. Onze partner KSV, die de schoonmaak van ons clubgebouw en de kleedkamers verzorgd, heeft deze nieuwe containers gesponsord. Hartelijk dank daarvoor. De afvalcontainers staan op strategische plaatsen opgesteld bij het clubgebouw en langs de velden.

  Daarnaast heeft Statiegeld Nederland aan ons extra containers geleverd voor het inzamelen van de kleine plastic petflessen. Het gebeurt namelijk nog te vaak dat plastic petflessen in de restafvalcontainers verdwijnen. Om iedereen er op te wijzen dat deze petflessen niet in de restafvalcontainers thuishoren heeft onze huisstijl sponsor Media Plantation extra stickers geplakt op de deksels van deze containers om hier extra aandacht voor te vragen. Een gescheiden inname bespaart op de kosten van de afvalverwerking en het aanvullen van de clubkas. We mogen namelijk als vereniging de opbrengst van het statiegeld van de flesjes aan de club besteden.

  We zien helaas vaak dat afval vaak ook naast de containers of afvalbakken belandt. Wij willen iedereen vragen om het clubgebouw, de kleedkamers en het terrein schoon te houden en om het afval en de flesjes in de daarvoor bestemde containers te gooien. Supporter van Graaf Willem ben je ook als je zorgt dat jouw afval netjes in de afvalbak belandt. √Čn ook als je af en toe wat opruimt van een ander.
  Goed voorbeeld doet goed volgen. Samen houden we onze club schoon en sparen we ook nog voor de club!!

  Namens de accommodatie- en  barcommissie bedankt voor jullie medewerking!