• Vanaf de herstart van de competitie in januari hebben we een nieuwe manier geïntroduceerd voor het aanstellen van scheidsrechters. Het nieuwe systeem heeft veel voordelen, maar verloopt nog niet helemaal vlekkeloos!

    Alle leden vanaf JO19 krijgen in een seizoen 2 tot 3 keer een wedstrijdmoment toegewezen. Ruim van te voren weet je op welke datum jij aan de beurt bent om te fluiten. Klik hier voor het rooster. Op de website van Graaf Willem staat het wedstrijdschema voor de komende twee weken. We hebben gekeken naar het tijdstip waarop je normaal speelt en je vervolgens ingedeeld in de ochtendgroep of in de middaggroep.

    In de week waarop je aan de beurt bent, kun je de wedstrijd van je voorkeur vòòr dinsdag voorafgaand aan de wedstrijd doorgeven via scheidsrechters@graafwillem.nl. Wij zorgen er dan voor dat je op de site aan de wedstrijd wordt gekoppeld.

    Op dinsdagavond koppelen we vervolgens de leden die geen voorkeur hebben opgegeven aan de andere wedstrijden die op de Roggewoning worden gespeeld. Mocht je onverhoopt niet kunnen, ruil dan zelf je beurt met een teamlid die waarschijnlijk in een van de komende weken aan de beurt is.

    Op het overzicht dat we je hebben toegestuurd, staan alle Graaf Willem leden die hun fluitbeurt niet hebben afgekocht. Op dit overzicht staat niet je achternaam maar je KNVB nummer, je voornaam en je team. Dit hebben we gedaan in het kader van de privacywetgeving. We begrijpen dat dit even wennen is, maar doordat je gericht een email krijgt en je het overzicht ruim van te voren hebt, moet het mogelijk zijn dat je je scheidsrechters bijdrage aan de club levert.

    Chris Bierens & Phil Cheeseman