• Louk Borsboom benoemd tot erevoorzitter Graaf Willem II-VAC

  6 okt 2021
 • Bij de opening van het nieuwe clubhuis werd de voorzitter van de bouwcommissie en al jarenlang erelid, Louk Borsboom, door voorzitter Remi Smeets verrast met zijn benoeming tot erevoorzitter van de vereniging.

  Reden voor deze benoeming is dat Louk zich ook na zijn 12 jaar voorzitterschap van 1991-2003 onvermoeibaar bleef inzetten om de organisatie van Graaf Willem uit te breiden en te verbeteren en daarmee een zeer grote bijdrage heeft geleverd aan het heden en toekomst van onze vereniging.

  Zo wist Louk in 2007 bij de Gemeente Den-Haag en Groen Geel voor elkaar te krijgen dat wij er een 4e veld bij kregen, het huidige veld 2. Tien jaar later zorgde hij er ook voor dat er kunstgras opgelegd werd, iets wat in 2009 ook al op ons 1e veld gedaan was. Andere voorbeelden zijn de aanbouw van drie nieuwe kleedkamers medio 2010 en het stenen deel ‘links van het clubhuis’. Dit alles is grotendeels of uitsluitend aan Louk te danken.

  De nieuwbouw van het clubhuis plus de zes kleedkamers was letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van alle infrastructurele verbeteringen. Hiermee kan de vereniging nog heel veel jaren vooruit.

  Louk Borsboom is de de 3e erevoorzitter van Graaf Willem in haar bijna 110-jarige geschiedenis. De twee andere erevoorzitters zijn dhr. Leewens (1937) en dhr. Goorse (1946).

  Beste Louk, namens de hele vereniging van harte gefeliciteerd met je benoeming tot erevoorzitter!

  Het bestuur