• Contributie

  Jeugd seizoen 2019 - 2020
  JO19 t/m JO8 € 250,00
  Mini's € 150,00

  Senioren seizoen 2019 - 2020
  Senioren spelend lid € 275,00
  Studenten en Senioren tot 25 jaar € 255,00
  Senioren niet spelend/Donateurs € 75,00

  Contributie inning wordt voor RKSV Graaf Willem II-VAC gedaan door ClubCollect. Hoe gaat dit in zijn werk? ClubCollect zal naar ieder lid een e-mail, SMS of brief verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. In deze berichten is een link opgenomen. Via deze link kunt u inloggen op uw persoonlijke betaalpagina en de betaling per automatische incasso of via iDEAL voldoen. Hierbij kunt u aangeven deze betaling in één keer te voldoen of in termijnen. Voor gespreid betalen wordt door Club Collect een klein bedrag in rekening gebracht en het is alleen mogelijk via automatische incasso. Indien u heeft gekozen voor betaling in termijnen dan krijgt u voor elke vervaldatum een herinnering per e-mail, SMS of brief. Bij herinneringen wegens te late betaling worden ook administratiekosten in rekening gebracht door Club Collect. Als u vragen heeft over de contributiezaken, dan kunnen die via Club Collect -op uw persoonlijke betaalpagina- gesteld worden maar u kunt ze ook altijd aan Graaf Willem stellen (penningmeester of ledenadministratie). Voor de goede orde vermelden we dat Club Collect niet vrijelijk over uw gegevens beschikt maar dat Graaf Willem een speciaal account heeft bij Club Collect. Het is belangrijk dat wij beschikken over uw juiste gegevens : naam, correct email adres en 06-nummer. Wijzigingen kunt u doorgeven via het wijzigingsformulier op de Graaf Willem site maar ook zelf aanpassen op uw persoonlijke betaalpagina van Club Collect.

  Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect is te vinden op www.clubcollect.com.

 • Ledenadministratie

  De ledenadministratie is de spin in het web van onze vereniging. Een juiste en volledig administratie van alle leden in SportLink is essentieel voor het voetballen bij Graaf Willem. SportLink is de database van de KNVB waar in alle noodzakelijke clubgegevens zijn vastgelegd. Alle mutatie's in het (jeugd)ledenbestand (opzeggingen, aanmeldingen, verhuizingen, soort lidmaatschap, etc.) moeten daarom worden doorgegeven aan de Ledenadministratie via dit formulier. Het gebeurt te vaak dat er niets wordt doorgegeven, of dat er alleen aan een leider of trainer iets wordt doorgegeven. Op deze manier is het onmogelijk de Sport Link database up-to-date te houden.

  Aanmelden nieuwe leden

  Voor aanmelding van nieuwe leden gebruikt u het online inschrijfformulier op deze site. Het formulier is te vinden onder het menu "VERENIGING - Lid worden".

  Of klik op deze link Inschrijfformulier

  Opzeggen

  Voor het opzeggen van het lidmaatschap gebruikt u het online formulier "Opzeggen lidmaatschap". Het formulier is te vinden onder het menu "VERENIGING - Opzeggen lidmaatschap".

  Of klik op deze link Opzeggen lidmaatschap

  Mutaties

  Voor het doorgeven van wijzigingen op uw gegevens, zoals wijziging woonadres, telefoonnummer of mailadres, gebruikt u het online Wijzigingsformulier. Het formulier is te vinden onder het menu "VERENIGING - Doorgeven gewijzigde gegevens".

  Of klik op deze link Wijzigingsformulier

  Ledenadministratie RKSV Graaf Willem II VAC
  Els Smeets
  ledenadmin@graafwillem.nl
  (maa/mon & vrij/fri: 10.00 -13.00; woe/wed 13.00-16.00)
  Sportcomplex De Roggewoning
  Buurtweg, Wassenaar
  070-51710833