• Laatste Ronde: Foto JUMBO Voetbalplaatjesaktie

  24 nov 2021
 • Afgelopen zaterdag stonden om 07.30 uur (!!) de eerste teams al te trappelen om op de foto te gaan voor hun enige echte JUMBO voetbalplaatje. Inmiddels heeft de fotograaf al heel wat jeugdleden – oeps we bedoelen…. : foto’s geschoten! Zaterdag 27 november staan er nog 34 teams op het schema. Kom allen op tijd! Lees verder voor de mogelijkheid een foto te schieten als je afgelopen zaterdag verhinderd was én over de noodzaak van het toestemmingsformulier! …

  Het schema voor alle teams is bij alle leiders bekend! Kom op tijd!
  Mocht je afgelopen zaterdag door omstandigheden nog niet op de foto zijn geweest kom dan deze zaterdag tussendoor langs, er komt geen extra veegronde dus zaterdag is de allerlaatste kans. De fotograaf is zaterdag van 07:30 uur tot ca 16:30 uur aanwezig.

  Zorg wel dat het toestemmingsformulier is ingevuld! Geen toestemming is helaas geen foto, en daarmee dus ook geen eigen plekje in het voetbalplaatjesalbum.
  Vanaf 16 jaar mogen leden het formulier zelf invullen, jongere leden laten dit door hun ouders doen. Let erop dat je ook echt doorklikt zodat je daadwerkelijk de bevestiging krijgt.

  Vanaf maandag 31 januari tot zondag 20 maart 2022 zullen de voetbalplaatjes verkrijgbaar zijn bij Jumbo Koorneef in Leidschendam (Westfield Mall of the Netherlands) en Den Haag (locatie Scheveningen). Dus ouders… jullie weten waar je de boodschappen moet gaan doen! Wie zal als eerste zijn of haar boek vol hebben? En als leuk extraatje biedt de JUMBO ook merchandise aan zoals een mok, broodtrommel, sleutelhanger, of douchegel van je eigen voetbalplaatje. Niet voor niks wordt deze actie met zoveel enthousiasme ontvangen op de club!