• Nog een aantal weken en het voetbalseizoen zit er alweer op! Sommige teams spelen nog voor ‘de prijzen’. Daar wens ik ze veel succes mee. Alle teams wens ik sowieso nog een paar leuke en sportieve potjes toe. Stiekem hoop ik dat ons eerste team zich nog weet te plaatsen voor de nacompetitie! Daarin weet je nooit wat er gebeurt en geldt vaak ook de vorm van de dag. En als die vorm goed is, kan dit team heel aardig ballen.

  Ook bij de meiden en vrouwen gebeuren mooie dingen. De MO17, qua niveau het hoogst ingedeeld team van onze vereniging, heeft dit seizoen veel geleerd. De laatste weken worden de resultaten steeds beter. In de wetenschap dat het nog een jong team is, zit daar voor de toekomst nog veel moois aan te komen.
  Als ik afgelopen zaterdag zag hoe vol het terras stond, zou je haast vergeten dat corona ook op dit seizoen invloed heeft gehad. We moesten weer een aantal weken dicht, coronapassen controleren etc. Ik ben blij dat het voorbij is en hoop dat als het terug komt, de invloed op ons verenigingsleven niet meer zo groot zal zijn.
  Er zijn dit seizoen twee nieuwe commissies gestart, namelijk de barcommissie en de scheidsrechters. Ik ben heel blij met deze ontwikkeling en hoop dat nieuwe vrijwilligers zich aanmelden, want vele handen maken licht werk. En als ik het enthousiasme van beide commissies zie, is het echt leuk om te doen, dus meld je gewoon aan.
  Initiatieven die wij starten, kosten zeker in het begin vaak tijd en/of geld. In dat opzicht is het goed dat penningmeester Ronald van der Burg in de vorige nieuwsbrief kon melden dat wij financieel gezond zijn. Dat is ook nodig, want wij willen onze infrastructuur nog verder verbeteren. Het bestuur is voornemens om de ALV, die op 7 juli aanstaande plaats zal vinden, voor te stellen om te investeren in LED verlichting en, belangrijker nog, in een derde kunstgrasveld. Beide investeringen willen wij alleen doen als ook een deel gesubsidieerd wordt door de gemeente of andere instanties. Daarnaast zullen wij voor een 3e kunstgrasveld een lening moeten aangaan. Als de vereniging rond de 1000 leden heeft, valt dat allemaal goed te financieren. Maar een lichte groei is ook nog mogelijk. Als bestuur proberen wij er in ieder geval alles aan te doen om dat te faciliteren.

  Geniet van het laatste stuk van de competitie en tot snel op of rond onze velden!

  Remi Smeets