• Eén lot kost drie euro, €2,40 daarvan gaat rechtstreeks naar onze clubkas voor onze jeugdafdeling. We zijn allemaal dief van de Graaf-Willem portemonnee als we niet een lot kopen, één dag één in plaats van vijf minuten douchen, zes kleine flesjes statiegeld…. Alle jeugdleden onder de 12 verkopen de loten. Het kan ouderwets met pen en papier, maar ook hip en techno met een QR-code. Lees verder voor de details!

  Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor onze jeugdafdeling en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

  Verkoopboekje met QR-code

  Onze jeugdleden (t/m de onder-12) verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

  Onze jeugdleden hebben de boekjes ontvangen via de teamleiders, of krijgen deze aanstaande zaterdag overhandigd.

  We doen het samen

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

  Succes allemaal!