• KOM ZATERDAG NAAR WILHELMUS: Graaf Willem op weg naar weer een kampioenschap?

  15 mei 2024
 • Ongetwijfeld is het jullie niet ontgaan dat ons eerste elftal weer een fantastisch seizoen doormaakt. Het is ongekend dat we na het kampioenschap van de 4e klasse eind vorig seizoen nu vanaf het eind van de eerste periode onafgebroken boven an staan in de 3e klasse B.

  Het is de laatste weken ongemeen spannend. Met steeds meer supporters bij de wedstrijden is het de afgelopen weken elke keer weer genieten geblazen als de mannen van Jan de Jong jr gewonnen hebben. Twee weken geleden wist de naaste concurrent Wilhelmus nog in de laatste paar minuten een gelijkspel te voorkomen, maar vorig weekend bleek na onze 3-1 winst tegen KMD (zie het geweldige verslag van Laurens Bentvelzen) dat zij met 2-1 hadden verloren. De euforie op dat moment was uiteraard heel groot, want met nog twee wedstrijden te gaan staat ons 1e elftal nu 5 punten voor op de nummer 2. In bijgaande stand is te zien dat wij samen een straatlengte voorstaan op de nummer 3.

  Nog twee wedstrijden te gaan: zaterdag aanstaande uit tegen Wilhelmus en zaterdag 25 mei thuis tegen Schipluiden. We hebben nog 1 punt nodig om kampioen te worden en alle support is daarbij welkom.

  Laurens schreef al dat “we ons ervan bewust zijn dat we er zeker nog niet zijn en dat we messcherp moeten zijn”. Kom daarom zaterdag naar Wilhelmus om onze jongens en Jan de Jong jr. aan te moedigen voor een ongelofelijk resultaat van opnieuw een kampioenschap!

  Tot zaterdag 18 mei allemaal!! 14:30 uur, Sportpark Westvliet, Groene Zoom 2, Den Haag