• Op zaterdag 27 November 2021 nog voordat alle net afgekondigde COVID-maatregelen ingingen en de competitie werd stilgelegd, speelde JO13-1 een derby en kampioenswedstrijd van de hoofdklasse tegen HBS JO13-3. Tot nu toe wisten ons team alle wedstrijden winnend af te sluiten met maar liefst 31 goals voor en 6 tegen.
  Iedereen was op tijd aanwezig, haartjes gekamd want eerst even de op de foto voor de Jumbo voetbalplaatjes. Daarna gelijk door naar de bespreking in de kleedkamer.

  Het team was licht gespannen, je kan niet elke dag kampioen worden. Bij gelijkspel of winst was GraafWillem kampioen. HBS stond tweede en wilde er natuurlijk ook nog alles aan doen om de eerste plek te bemachtigen.

  Na een goede warmingup, begon om 10.00 uur de wedstrijd op Veld 1, zonder thuis-publiek. HBS mocht gelukkig 13 rij-ouders meenemen. Dus er was genoeg rumoer aan de kant.

  GraafWillem kwam als een razende uit de startblokken en Safir maakte direct de 1-0. Dat was een lekker begin. Een pittige, van ons team soms wat zenuwachtige wedstrijd, begon. Nog voor rust volgde de gelijkmaker van HBS. In de tweede helft is er keihard gestreden, gevoetbald, getackeled, geslided, vrije trappen genomen, scheidsrechtersballen, spanning alom. Eindstand 1-1. GraafWillem kampioen!!!

  Super gedaan, gefeliciteerd, Febe, Safir, Willem, Max, Kye, Valentijn, Benjamin, Max, Ids, Olivier, Maarten, Ruup, Sten, Ruben en trainer en coach Mustapha!!!

  !!!Kampioenen, Na de winterstop divisie voetbal. Komt dat zien!!!