• Deze maand is er weer van alles te beleven voor de jeugd. Dit weekend ons jeugdtoernooi met maar liefst 134 elftallen van 48 verenigingen uit het hele land! Het belooft een heerlijke dag te worden dus neem je familie mee om jou en je team aan te moedigen.

  En op woensdag 29 mei is er weer een spelletjesmiddag (in plaats van de reguliere training) voor alle mini’s en alle O8, O9 en O10 teams. Helpende handjes hierbij zijn zeer gewenst, dus meld je aan!

  Graaf Willem Jeugdtoernooi

  Zaterdag en zondag aanstaande is het eindelijk zover.

  Dan zullen 134 elftallen van 48 verenigingen uit verschillende delen van het land deelnemen aan ons jeugdtoernooi. Op zaterdag wordt er gevoetbald in de leeftijdsklasse O8 t/m O12 en op zondag is de O13 en O14 aan de beurt. Het belooft een heerlijke dag te worden dus neem je familie mee om jou en je team aan te moedigen!

  Er wordt gestreden in poules van 5 en de wedstrijden duren 15 of 20 minuten.

  Het toernooi begint beide dagen om 9 uur. Wij wensen alle deelnemers veel plezier en succes in de strijd om de bekers.

  Spelletjesmiddag voor alle mini’s en alle O8, O9 en O10 teams op woensdag 29 mei!

  Woensdag 29 mei is er, in plaats van een reguliere training, een spelletjesmiddag voor alle mini’s en JO8, JO9 en JO10 teams. Dit om een mooi sportief seizoen af te sluiten!
  De tijden kunnen afwijken van de reguliere trainingstijden, hierover volgt later meer informatie via de lijnco.

  Voor alle kinderen is er aansluitend aan de spelletjes, frietjes en ranja!
  Voor de begeleiding van de spelletjes vragen we de trainers hun team te begeleiden.
  Ook kunnen we nog hulp gebruiken bij het opbouwen en opruimen van de spelletjes en velden.

  Graag horen we wie er eerder aanwezig kan zijn (vanaf 14.30u) en wie achteraf kan helpen met opruimen. Ook achter de bar is hulp welkom. Vele handen maken licht werk. Aanmelden kan via de leiders bij de lijnco.