• In de nieuwsbrief van 28 mei hebben we het volgende proces aangegeven om te komen tot de teamindelingen voor volgend seizoen 2020-2021:

  • Hierbij (op 5 juni) wordt de indeling van trainingsgroepen (meiden / jongens) vanaf maandag 8 juni bekend gemaakt . Deze is opgesteld op basis van de beoordelingen van de afgelopen weken, de eerdere oefenwedstrijdjes bij afgelastingen en in onderlinge afstemming tussen technische staf en lijnco√∂rdinatoren. In deze indeling staat dus vermeld in welke trainingsgroep je traint vanaf maandag 8 juni tot en met vrijdag 3 juli.
  • De indelingen zijn dus nog niet definitief. Op basis van aantallen in de diverse leeftijdslijnen, de observaties de komende trainen en andere zaken kunnen teams nog anders ingedeeld worden.
  • Uiterlijk op vrijdag 17 juli worden dan vanuit deze trainingsgroepen de voorlopige teamindelingen gemaakt.
  • Zoals ieder jaar zullen in de eerste weken van het nieuwe seizoen de laatste wijzigingen kunnen worden doorgevoerd in de voorlopige teamindelingen. Dit kan het gevolg zijn van laatste moment aanmeldingen, van afmeldingen of uitvallers, of misschien nog een verkeerde indeling. Ook de oefenwedstrijden kunnen in een enkel geval nog leiden tot een laatste aanpassing. De definitieve teamsamenstelling wordt daardoor vastgesteld per begin van de competitie.

  Het trainingsschema vanaf maandag 8 juni geeft voor alle jeugdleden de tijden die voor de leeftijdscategorie waarin zij volgend seizoen zullen spelen.

  Zoals ieder seizoen is de periode voor de grote vakantie rommelig, intensief en voor sommigen best spannend. Dat is dit keer nog eens extra het geval, omdat het allemaal toch wat anders gaat dan we gewend zijn. Ondanks dat zijn we er van overtuigd dat we het de komende weken goed voor elkaar krijgen om net zoals in de afgelopen jaren kort voor de zomervakantie de voorlopige teamindelingen bekend te maken. Het blijft mensenwerk. We vullen dit jaarlijkse proces zo goed mogelijk in. Oprecht en transparant. Wanneer er vragen zijn over het proces en de invulling daarvan, kun je in eerste instantie terecht bij de trainer van je oude of nieuwe trainingsgroep of het Hoofd Opleidingen.

  Eerst maar de komende weken in deze nieuwe trainingsgroepen flink doorgaan met trainen. Iedereen is er klaar voor om ook die laatste weken vol energie en enthousiasme aan de slag te gaan en het seizoen goed af te ronden.

  Thomas Franz, Jeugdvoorzitter
  Eppe Nieuwenhuis, Voetbalzaken jongens/heren
  Erik Pijnacker Hordijk, Voetbalzaken meiden/dames
  Ruslan Aways, Technisch Manager Jeugd