• We tellen af naar het moment dat de aannemer ons nieuwe clubhuis oplevert; nog 6 weken te gaan en dan is het zover! Aannemer Den Dubbelden heeft een dubbele ploeg aan het werk om in week 46 op te leveren.

  De leveranciers van de keuken en de bar mogen twee weken voor de oplevering al beginnen met hun werkzaamheden. De kans dat we ook daadwerkelijk in week 46 ons nieuwe clubhuis tot onze beschikking krijgen, wordt dus met de dag groter!
  De enige tegenvaller die we momenteel kennen, is dat de naamstenen niet op voorraad zijn en dus ook niet op tijd kunnen worden geplaatst. Maar ook daar wordt met vereende krachten aan gewerkt om het zsm op te lossen.
  We willen intussen groepjes organiseren die de verschillende ruimtes gaan inrichten om het clubhuis snel na oplevering door de aannemer in gebruik te nemen. Diverse vrijwilligers hebben zich al aangemeld en dat is fijn om te weten, want het inrichten en verhuizen van de tijdelijke kantine en opslag is best een flinke klus! De trekkers van de verschillende groepen/gebruiksruimten zijn:

  Eppe Nieuwenhuis: Trainersruimte
  BvD kamer: Thomas Franz
  Bestuurskamer: Remi Smeets
  Bar en keuken: Raymond Gianotten
  Kantine: bouwcommissie (Louk Borsboom)
  Wasruimte: Marcel Steeneke

  Zeer binnenkort ga je meer van hen horen! Je kunt nu al aangeven als je in een bepaalde groep wilt helpen. Dat kan via vrijwilliger@graafwillem.nl.

  Voor de inrichting van de ruimtes is bijna alle meubilair rond. Alleen voor de bestuurskamer zoeken we nog naar een mooie, houten vergadertafel van 4x2 meter met een stuk of 10 stoelen. Als iemand ons kan helpen daar aan te komen...

  Namens de bouwcommissie,
  Marcel Steeneke