• Het is weer (bijna) Vrijwilligers Vacature Vrijdag

  23 nov 2022
 • Wil jij zorgen voor een soepele organisatie van de meidenlijn en bijdragen aan het jeugdbeleid van Graaf Willem? Dan is dit je kans! We zoeken twee enthousiaste en betrokken vrijwilligers die onze meidenteams gaan begeleiden met ingang van het voetbalseizoen 2023/2024.
  Maar er is meer hulp nodig! Van communicatietalenten, tot scheidsrechters, tot leden voor de sponsorcommissie en last but not least: een penningmeester.

  Bericht van onze voorzitter: Helpen is leuk!

  Als ik in het weekend op Graaf Willem loop, heb ik vaak een trots gevoel. Dat komt omdat ik weet hoeveel mensen weer een bijdrage leveren om er voor vele andere mensen een leuke dag van te maken. Datzelfde geldt als ik er doordeweeks een keer ben. Ook dan zijn er volop leden die zich belangeloos inzetten voor het grote geheel. Zo zijn wij met elkaar verenigd, werd de jongsten vroeger bij de mini’s al geleerd!
  Momenteel loopt veel goed en de bezetting is behoorlijk op orde, maar als bestuur kijken wij natuurlijk ook altijd vooruit. Op welke plekken hebben we nu en in de nabije toekomst behoefte aan vrijwilligers?

  Welnu, onderstaande lijst met vacatures laat zien waar Graaf Willem nog behoefte heeft aan ondersteuning. Met een korte omschrijving van de inhoud en een zo eerlijk mogelijke inschatting van de tijd die zo’n functie vergt. Wat er niet in staat, is hoeveel plezier het je geeft! Want als je eenmaal iets (meer) doet voor de vereniging, zul je vast en zeker merken hoe leuk het is om een steentje bij te dragen.

  Geïnteresseerd? Meld je dan aan via vrijwilliger@graafwillem.nl. Of als je mij graag wilt mailen, dan mag dat ook via voorzitter@graafwillem.nl. Dit soort mails zie ik graag verschijnen!

  Ik kijk uit naar je bericht, al is het maar om eens door te praten over een bepaalde functie.

  Hartelijke groet,
  Remi Smeets
  Voorzitter Graaf Willem

 • Functie Inhoud Frequentie/tijd
  Lid redactie/ communicatienetwerk (1) Verantwoordelijk voor communicatiemiddelen Instagram, Facebook, website. 1 uur per week
  Lid redactie/ communicatienetwerk (1)
  • Het opstellen en coördineren van de 2-wekelijkse nieuwsbrief.
  • Eindredactie op de aangeleverde artikelen. Je hoeft zelf geen artikelen te schrijven, maar dat mag uiteraard wel.
  • Je denkt mee over leuke content.
  6 nieuwsbrieven per jaar (in 3 perioden); 2-3 uur per nieuwsbrief = 12-18 uur per jaar
  Sponsoring (1)
  • Contact met sponsoren onderhouden.
  • 2x per jaar activiteit voor sponsoren organiseren
  1 uur per week + 2 x per jaar een activiteit
  Sponsoring (1)
  • Nieuwe sponsoren werven of opvolgen leads.
  • Implementatie contractafspraken met sponsoren
  2 uur per 2 weken
  HorecaCoördinator (HoCo) (4) Zie separate omschrijving onder 1-2 uur in de week (piek aan het begin en einde van het seizoen)
  Commissie Scheidsrechters (2)
  • Indelen scheidsrechters
  • Opleiden en begeleiden scheidsrechters (op zaterdag).
  0,5 uur per week
  Opleiden: 2 uur p/week
  Scheidsrechters (nooit genoeg...) Met enige regelmaat een wedstrijd fluiten in de leeftijdscategorie O17-20 + jonge senioren. 1,5 uur per keer (vrije inschrijving)
  BVD Coördinator (Bestuurslid van dienst)
  • Schema van kk-indeling maken.
  • wekelijks BvD’ers informeren via app.
  0,5 - 1 uur per week, op vrijdag
  Vrijwilligerscommissie (3)
  • in beeld brengen behoeftes per commissie, op korte en lange termijn
  • informeren nieuwe leden.
  • Vraag en aanbod matchen.
  1-2 uur in de week (piek aan begin en einde van het seizoen ivm nieuwe aanmeldingen)
  Penningmeester (miv seizoen 2022-2023)
  • Begroting, prognose en verantwoording opstellen.
  • Facturen inboeken en betalen.
  • Bankafschriften inboeken.
  • Betalingen trainers inregelen.
  • Bestuursvergaderingen bijwonen.
  Circa 3 uur per week. Piek aan het begin en einde van het seizoen
  1 x per maand
 • Twee vacatures lijncoördinator meiden - onderbouw en bovenbouw -

  Wil jij zorgen voor een soepele organisatie van de meidenlijn en bijdragen aan het jeugdbeleid van Graaf Willem? Dan is dit je kans!
  We zoeken twee enthousiaste en betrokken vrijwilligers die onze meidenteams in of de bovenbouw (MO15, MO17, MO20) of de onderbouw (MO9, MO11, MO13) gaan begeleiden met ingang van het voetbalseizoen 2023/2024.

  Als lijncoördinator (lijnco) ben je het aanspreekpunt voor speelsters, ouders, coaches en trainers binnen de lijn. Je zorgt ervoor dat alle speelsters voldoende uitdaging en plezier beleven in hun teams.
  Je coördineert het teamindelingsproces, in de periode maart t/m juni, en ondersteunt de technische staf hierbij. In de zomermaanden tot aan de start van de competitie werf je de teamleiders en spoor je ouders aan om actief te participeren. Zodra de staf van de teams rond is, organiseer je in samenwerking met de lijncoördinator onderbouw een leidersbijeenkomst waarbij alle (niet-voetbaltechnische) facetten van de organisatie rondom een team aan de orde komen.

  Overleg

  Je neemt deel aan het periodieke overleg (circa 4 keer per seizoen) binnen de meidenafdeling (meidencommissie), samen met de hoofdtrainer van de meidenafdeling, het bestuurslid van de vrouwenafdeling en beide lijncoördinatoren. Binnen dit overleg worden de door jou gesignaleerde problemen binnen de verschillende teams besproken en een oplossingsrichting gekozen waaraan je uitvoering geeft.

  Ook neem je deel aan het periodieke overleg (circa 6 keer per seizoen) van de jeugdcommissie. Hierin participeren alle jeugdlijn coördinatoren, de activiteitencommissie, het wedstrijdsecretariaat en het ledensecretariaat. Alle organisatorische zaken met betrekking tot de jeugdteams worden hier bespreken en zo wordt gezorgd voor afstemming binnen de gehele jeugdafdeling van Graaf Willem.

  Stimuleren van meidenvoetbal

  Naast met de praktische begeleiding, houdt de meidencommissie zich ook bezig met het stimuleren van meidenvoetbal in de breedte. Hiervoor werken we samen met andere verenigingen, waaronder ook ADO vrouwen. Als lijnco organiseer je met de meidencommissie activiteiten zoals bezoek aan en leveren van ballenmeisjes en player escorts voor thuiswedstrijden van de ADO vrouwen, het Gravinnentoernooi, clinics en meer.