• Afgelopen zaterdag was het op de tribune in het Cars Jeans stadion een drukte van jewelste met allemaal Graaf Willem jongens en meiden die de spelers van ADO kwamen aanmoedigen voor de wedstrijd tegen FC Utrecht. 3 punten, daar ging ADO voor.

    Want die hadden ze keihard nodig. Lastig zou het zeer zeker worden gezien de 5e plek die FC Utrecht claimt in de Eredivisie. Voorafgaand waren er allemaal leuke activiteiten rondom het stadion met springkussens, spelletjes, verkoop van merchandise en gezellige muziek.Om 18:30 uur was de aftrap. Vanaf de eerste minuut was ADO sterker. Utrecht liet een hoop kansen liggen en ging niet echt fel de strijd aan. Al in de 11e minuut scoorde Lex Immers het 1e doelpunt. Nog voor de rust scoorde Aron Meijers en Danny Bakker in de 36ste en 37ste minuut het 2e en 3e goal. Na de rust  zorgden Thomas Necid voor het 4e goal en in de 90ste minuut maakt Lex de 5e en laatste treffer voor ADO.

    Maar liefst 5 keer sprongen de jeugdleden van Graaf Willem een gat in de lucht bij het maken van de goals. Wat een feestje!
    Volgend seizoen komen we zeer zeker weer met een leuke aanbieding om met de jeugd naar een wedstrijd van ADO te gaan kijken.