• De Graaf Willem Voetbalacademie organiseert voor voetballers van 5 t/m 11 jaar een speciale cursus techniektraining van 10 lessen. Er is een gratis proeftraining ter kennismaking op 14 of 21 februari. Meld je snel aan!

  Graaf Willem wil iedere speler die daar behoefte aan heeft een extra trainingsmoment in de week aanbieden, waarbij het accent ligt op de ontwikkeling van de individuele technische voetbalvaardigheden. Daarom start Graaf Willem weer zijn eigen Voetbalacademie.

  Gratis proeftraining: nu aanmelden!

  De Voetbalacademie is er voor spelers van 5 t/m 11 jaar. Om kennis te maken met de techniektraining zijn er vrijdag 14 en 21 februari a.s. gratis proeftrainingen. Hiervoor is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wie het eerst komt het eerst maalt. Let op: aanmelden voor de proeftraining kan alleen via het aanmeldformulier op de website.

  Cursus techniektraining

  Op vrijdag 6 maart a.s. start de techniektraining met een cursus van 10 trainingen op vrijdag. Deze cursus kost € 120,- voor leden van Graaf Willem en € 170,- voor niet-leden. Wil je hieraan meedoen, reserveer 6 maart in de agenda van je zoon of dochter. We laten via de website en nieuwsbrief weten wanneer je je kunt aanmelden voor de techniektraining. Heb je nu al vragen, dan kan je altijd een mail sturen aan voetbalacademie@graafwillem.nl

  Meer informatie vind je hier.