• Op 20 mei was onze Graaf Willem delegatie uitgenodigd door het regionale radio-station Unity.nu om de loftrompet te steken over onze club, en ons Gravinnentoernooi te promoten. Er is nog plek voor alle meisjes en dames op 1 juni (meld je aan!).

    Vrijdagavond waren Marc Kooistra en Nicole Salimans uitgenodigd om Graaf Willem in het algemeen en het Gravinnentoernooi in het bijzonder te komen promoten in de wekelijkse VRIJMIBO uitzending van Unity.Nu. Dit is de regionale radio- en tv zender van Wassenaar, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten. Jolie Saffrie, speelster van MO17-2, leverde ook nog een enthousiaste en behulpzame bijdrage aan het interview in Graaf Willem tenue. Volgens de interviewer in de kleuren van ADO Den Haag. Volgens Marc was het echter andersom: ADO speelt in de kleuren van Graaf Willem! Het was een bijzonder leuke ervaring en we hebben de weg gevonden naar elkaar. Hopelijk meer ether-tijd in de toekomst…. en ondertussen is er nog ruimte, plek, plaats voor alle meiden die zin hebben om mee te doen aan het Gravinnen-toernooi!
    Geïnteresseerden (meidenleden, zussen, vriendinnen, introducees) geef je op voor het traditionele Gravinnentoernooi op woensdag 1 juni van 16.30 uur tot 19.00 uur bij meiden-coordinator@graafwillem.nl & ervaring is niet vereist.