• Geen kinderen, wel twee ouders én ijs achter de bar!

    17 apr 2024
  • De laatste tijd is de opkomst voor de bardienst op zaterdag prima! Bijna elke bardienst zijn er twee enthousiaste ouders die zo een steentje bijdragen aan onze mooie vereniging. Veel dank aan alle ouders die bardienst draaien en aan de jeugdcommissie die dit actief najaagt.

    Een enkele keer komen de ouders van een ingedeeld team niet opdagen. En dat is bijzonder jammer, want dan staat de vrijwillig dienstdoende horeca-coördinator (in de volksmond bekend als hoco) er alleen voor en duurt het voor iedereen langer om een kopje koffie, tosti, of iets anders lekkers te bemachtigen. Af en toe komt er een ouder alleen. Dat deze vader of moeder komt helpen is natuurlijk fijn, maar het is toch echt de bedoeling dat er twee ouders per dienst komen om iedereen snel te kunnen helpen. Ook kinderen onder de 18 mogen niet achter de bar helpen.

    Het zou toch geen probleem moeten zijn voor een team om twee ouders een paar uur bardienst te laten draaien? En het is nog hartstikke gezellig ook!

    Ook achter de bar: ijsjes! In elk geval tot de zomer zijn er weer ijsjes verkrijgbaar als heerlijke verkoeling na de training of wedstrijd. Geniet ervan.