• Mijn naam is Marc Klunhaar, ik ben 52 jaar, getrouwd met Sandra en vader van Fleur en Stijn en woon in Den Haag. Samen met mijn zoon ben ik ongeveer 12 jaar geleden bij Graaf Willem II VAC terechtgekomen. Stijn voetbalt inmiddels bij de oudere jeugd en zelf ben ik nog actief in het team van Zaterdag VET 1. Tenminste als we straks weer mogen gaan voetballen.

    In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam bij een Vastgoedmaatschappij in Den Haag. Vanuit die hoedanigheid ben ik een aantal jaren geleden gevraagd om plaats te nemen in de Bouwcommissie van het nieuwe clubgebouw. Die rol heb ik met veel plezier en in een prettige samenwerking met de andere leden mogen vervullen en heb ik met mijn technische kennis en ervaring met bouwen een bijdrage kunnen leveren aan het prachtige nieuwe clubgebouw.

    Als de ALV het goedkeurt zal ik vanaf juli toetreden tot het bestuur en word ik verantwoordelijk voor de portefeuille Accommodatie en Terrein. We gaan vol goede zin en enthousiasme door met de plannen die we nog op stapel hebben staan of aan het verkennen zijn. Onder meer het opknappen van de trainersruimte en wellicht op termijn, als we weer voldoende gespaard hebben, het renoveren van de bestaande kleedkamers. Daarnaast gaan we samen met de andere verenigingen op de Roggewoning onderzoeken of we de accommodaties en het complex zelf verder kunnen verduurzamen. Onder meer door de veldverlichting aan te passen naar LED-verlichting. Genoeg onderwerpen om me dus om in de komende periode als bestuurslid mee bezig te gaan houden. Ik heb er dan ook erg veel zin in!