• Een bewogen laatste week van seizoen 2020/2021

  11 jul 2021
 • Afgelopen week gebeurde er het nodige op onze vereniging. Zo vond op donderdagavond de ALV plaats. Het bestuur gaf een terugblik op het afgelopen seizoen en keek alvast vooruit naar het volgende.
  Verheugend was het feit dat er meer aanwezigen dan vorig jaar waren. Daarbij is het goed om te melden dat er met name vanuit de senioren meer leden aanwezig waren.
  We hopen deze lijn te kunnen voortzetten.

  Marc Klunhaar werd benoemd tot bestuurslid, verantwoordelijk voor terrein & Accommodatie. Marcel Steeneke werd na een model carriere als vrijwilliger, 14 jaar lang diverse taken, waarvan de laatste 7 jaar in het bestuur, bedankt met het Graaf Willem hart.

  Twee dagen later was de traditionele vrijwilligers barbecue. Dat het in het begin regende, mocht de pret niet drukken. De voorzitter bedankte alle aanwezigen voor hun bijdrage in het zo door corona gedomineerde seizoen.

  Tijdens deze avond werd ook afscheid genomen van Nathaly Schoenmaker (redactie netwerk; stopt omdat haar zoon stopt met voetballen), Chris Schaapman (BvD; stopt omdat zijn dochter al een jaar geleden gestopt is) en Peter Haalboom (die 5 jaar lang lijncoordinator voor de jongste jeugd was).

  Niet aanwezig, maar mag zeker niet vergeten worden: Gerard Hofstede (redactie netwerk; ook hij stopt omdat zijn zoon stopt met voetballen).

  Het weekend werd afgesloten met de laatste mini training van Gerard Houwaard. Na 21 jaar, dus ruim 800 zondagen waarin hij circa 1000 kinderen welkom heette op onze vereniging, stopt Gerard met de mini trainingen.

  Er was goed gehoor gegeven aan de speciale oproep van het bestuur om hierbij aanwezig te zijn. Met ruim 100 ouders en kinderen werd Gerard verrast.

  Na een speech van de voorzitter zette Gerard voor het laatst het voor velen zo bekende hoofd-schouders-knie-en-teen in, gevolgd door een groepsfoto. Tot slot werd er een erehaag voor Gerard gevormd waarbij hij luidkeels werd toegezongen.

  Al met al een zeer verdiend afscheid voor een zeer geliefd persoon!

  Wij wensen alle leden een goede zomervakantie toe en hopen jullie allemaal na de vakantie weer terug te zien!

  Het bestuur