• Heb je vragen aan de Jeugdcommissie? Stel ze aan de lijncoördinatoren, of lijnco’s. Deze nieuwsbrief stellen drie lijnco’s zich voor: Krista, Rogier en Laurence. De anderen zijn de volgende nieuwsbrief aan de beurt.

  Krista van der Schatte Olivier: lijnco mini’s en JO8/9

  Ik ben Krista van der Schatte Olivier en sinds november lijncoördinator van de mini's, JO8 en JO9. Ik woon in Bezuidenhout met mijn man Thijs en onze kinderen Nino, Mila en Cato. De oudste twee voetballen sinds ruim drie jaar met veel plezier bij Graaf Willem (in de JO11 en JO10).
    Tot verdriet van mijn kinderen is mijn actieve voetbalkennis ergens in de jaren negentig blijven steken en blijf ik herhalen dat Marco van Basten de beste speler ooit is. Als lijncoördinator ga ik dan ook niet inhoudelijk over voetbal maar doe ik de organisatie en communicatie van de genoemde leeftijdslijnen.
    Ik ben van de zomer gestopt met mijn werk bij de gemeente Den Haag als traineecoördinator en ben me nu aan het oriënteren op een stap richting basisonderwijs. In mijn vrije tijd lees ik heel graag, ga graag naar theater, filmhuis en uit eten. jongstejeugd-coordinator@graafwillem.nl

  Rogier Uges: lijnco JO10/11/12

  Mijn naam is Rogier Uges. Ik loop nu ongeveer 4 jaar rond op Graaf Willem. Eerst alleen als voetbalvader, daarna ook als teamleider en sinds dit seizoen in de rol van lijnco met de JO10, JO11 en JO12 in portefeuille.
  Sinds de kappers open zijn ben ik mijn Bob-Ross-look-a-like kapsel weer kwijt, en sinds we niet meer langs de lijn mogen kijken ken ik de duinen achter Graaf Willem als mijn broekzak, net als mijn stappenteller. In mijn vrije tijd houd ik van mooie reizen plannen en maken, en.... rijd ik Uber voor mijn zoon en dochter.
  Opgegroeid in natuurgroen noord Nederland, waar ik op een blauwe maandag nog heb gevoetbald bij SV Actief. Helaas bleek ik niet hetzelfde talent te bezitten als mijn opa die ooit nog in het Nederlands elftal heeft mogen spelen.
  Mijn belangrijkste drijfveer als lijnco is iedereen waar nodig of gewenst een klein beetje (kunnen) helpen bij het voetbalplezier. Aarzel niet een emailtje of whatsappje te sturen. JO11-coordinator@graafwillem.nl.

  Laurence Gill: lijnco JO13/14

  Mijn naam is Laurence Gill, ik ben de vader van David van 16 jaar, die vanaf zijn 8e bij Graaf Willem voetbalt. Sinds 2018 ben ik lijncoördinator van JO13 en JO14. Voetballen doe ik niet meer, maar ik heb er nog steeds goede herinneringen aan. Wij genoten het meest van die ene actie die je had gemaakt waar je een tijd voor had getraind. Daarom kan ik er nog steeds van genieten als een speler een mooie passeerbeweging maakt.
  Ooit kwam ik in het onderwijs terecht en ben er nooit meer weggegaan. Eerst als docent wiskunde; nu ben ik voornamelijk betrokken bij de studenten die tussen wal en schip dreigen te geraken. Door begeleiding probeer ik hen weer plezier in leren te laten ervaren.
  Als je op de Roggewoning komt, zie je spelers die plezier hebben, een  bijzonder gezicht. Dit motiveert mij het lijncoördinatorschap op me te nemen. JO13-coordinator@graafwillem.nl