• Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen voor de Nieuwjaarsreceptie op ZATERDAG 4 januari 2020 vanaf 16.00 uur.

    In de eerste helft van de competitie zijn er ten opzichte van eerdere jaren duidelijk meer wedstrijden van jeugdteams doordeweeks gespeeld. Dit heeft nogal wat gevolgen. Zo kan er soms niet getraind worden door andere teams omdat de velden nodig zijn voor wedstrijden. Maar er wordt ook regelmatig gevraagd om scheidsrechters en barbezetting. Dit is vaak slecht of niet te organiseren.

    Het nadrukkelijke verzoek is dan ook om, in geval je team te weinig spelers heeft, eerst bij andere teams te checken of zij kunnen helpen zodat de wedstrijd wel gespeeld kan worden. Een andere mogelijkheid is om de wedstrijd te verschuiven naar de zondag. Daar hebben wij meestal nog wel ruimte en er zijn voldoende jeugdspelers die na de zaterdag ook op zondag nog wel een wedstrijd willen spelen.

    In ieder geval dient het team dat doordeweeks een wedstrijd speelt zelf voor een scheidsrechter te zorgen. De kantine is alleen open als Gerard aanwezig is of er vrijwilligers zijn.

    Neem te allen tijde contact op met Hans Geelen, te bereiken via jeugdwedstrijdsecr@graafwillem.nl , om de (on)mogelijkheden te bespreken van het verschuiven van een wedstrijd.

    HET BESTUUR