• Eind vorig seizoen heeft het bestuur aangegeven dat het de bedoeling is om met de oplevering van het nieuwe clubhuis ook een nieuwe barcommissie te hebben ingericht.
  Wij zijn heel blij te kunnen aankondigen dat het gelukt is om dat voor elkaar te krijgen.

  De nieuwe barcommissie bestaat uit Raymond Gianotten (voorzitter), Desiree Ouwendijk, Maartje Hasselton en Steven Veenendaal. Alle vier hebben zij ervaring in de horeca dus daar hebben wij veel vertrouwen in.

  Met de barcommissie wordt gesproken over de inzet van een parttime horecamanager. Dat heeft veel voordelen maar kost ook geld. Daarover zal het bestuur uiteindelijk nog een besluit moeten nemen.

  In ieder geval is duidelijk dat er op de zaterdagen en zondagen behoefte is aan Horeca Coördinatoren, in de volksmond nu al HoCo’s genoemd. Als HoCo ben je circa 6 keer per seizoen voor 4 uur de vraagbaak voor ouders en andere vrijwilligers die bardienst hebben. Uiteraard wordt een HoCo ook weer ingewerkt door de barcommissie. Zeker in de eerste fase zal het nog even zoeken zijn maar je hebt juist dan ook alle mogelijkheden met voorstellen te komen hoe zaken (nog) beter geregeld kunnen worden.

  Het is onlangs binnen 2 weken gelukt om 6 nieuwe BvD’ers, de Bestuurders van Dienst, te vinden. Dat zijn gastvrouwen/-heren op de zaterdag. Tevens zijn er binnen 1 week twee nieuwe lijncoördinatoren gevonden. Het zijn 2 dames en daarmee hebben wij een unicum te pakken, de eerste vrouwelijke lijncoördinatoren!
  Deze ontwikkelingen juichen wij zeer toe.

  Het zou fantastisch zijn als wij op dezelfde korte termijn ook tenminste 6 HoCo’s bereid vinden om in te stappen. Heb je zin om mee te helpen om van de bar in ons nieuwe clubhuis een succes te maken, meld je dan aan via vrijwilliger@graafwillem.nl

  Samen maken wij er iets moois van in ons nieuwe clubhuis!