• De afgelopen week zijn een hoop Graaf Willemkinderen op pad gegaan om loten te verkopen. Vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere familieleden hebben al flink wat loten gekocht!

  Jammer genoeg heeft door de nieuwe corona-maatregelen en afgelastingen nog niet elk team de loten ontvangen, maar deze zullen snel worden uitgedeeld. Nog even geduld dus, dan kan iedereen aan de slag.

  Hoe werkt het ook alweer?

  De jeugdleden krijgen een boekje met loten mee. Van dat boekje proberen zij zoveel mogelijk loten te verkopen aan familie, bekenden of gewoon aan mensen die in de straat wonen. Een lot kost € 3,- euro en van elk verkocht lot gaat € 2,40 naar Graaf Willem!!!
  Als je een lot verkocht hebt hoef je geen geld op te halen, vul alleen duidelijk de gegevens in. Je kunt ook gebruik maken van de QR-code op het lot. Alles wordt dan automatisch geregeld.

  Wat gaan we met de opbrengst doen?

  De opbrengst levert onze club hopelijk een mooi bedrag op en dat gaan we natuurlijk besteden aan ons nieuwe clubgebouw! In eerste instantie denken we aan een groot beeldscherm dat we voor allerlei leuke activiteiten kunnen gebruiken maar waar we natuurlijk ook met zijn allen voetbal op kunnen kijken.

  Wat kan ik winnen?

  De mensen die een lot hebben gekocht kunnen mooie prijzen winnen zoals een cheque met Euro 100.000 of een (elektrische) auto. Jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht, winnen natuurlijk ook een prijs! Houd de informatie hierover in de gaten.

  Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar activiteiten@graafwillem.nl

  SUCCES ALLEMAAL!