• Nu het coronavirus steeds meer om zich heen grijpt, willen wij jullie informeren over de richtlijnen die de club volgt met betrekking tot het coronavirus.

  We vragen iedereen om bij lichte griepverschijnselen thuis te blijven/je kinderen thuis te houden als hij/zij de afgelopen weken in een besmet gebied is geweest. Op de website van het RIVM https://www.rivm.nl/coronavirus wordt exact aangegeven welke gebieden risicogebieden zijn.

  Wellicht ten overvloede vragen we jullie om alert te zijn en de adviezen van het RIVM t.a.v. een goede hygiƫne op te volgen. Op dit moment zijn dat de volgende adviezen (die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken):

  • Was je handen regelmatig met zeep (ca. 20 seconden)
  • Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog
  • Drink alleen uit een eigen bidon
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Schud geen handen

  Wanneer je zelf ziek bent of je kind dat is, handel dan zoals je gewoonlijk doet en als je je zorgen maakt, neem dan telefonisch contact op met je huisarts of kijk op de website van het RIVM op de pagina "vragen en antwoorden nieuw coronavirus (COVID-19)" https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

  Momenteel zijn er voor scholen en sportclubs geen verdere richtlijnen vanuit de GGD of het RIVM. Ook de KNVB volgt de richtlijnen van deze instanties. Mocht dit veranderen dan zullen wij deze als club opvolgen en eenieder z.s.m. op de hoogte brengen van deze wijzigingen.

  Het bestuur