• Touwen, haringen, meetlinten, de stelling van Pythagoras: ze zijn allemaal ingeruild voor de supersonische satellietnavigatie GPS belijnings-machine. Plus nieuwe trainingsdoelen op de kunstgrasvelden. Ons terrein is weer klaar voor een nieuw seizoen. Lees het bericht van de accommodatie-commissie‚Ķ.

    Na het einde van een voetbalseizoen gaan de grasvelden in onderhoud om deze weer in gereedheid te brengen voor het nieuwe voetbalseizoen. In de afgelopen jaren was, voor de start van het nieuwe seizoen, onze terreinman maar liefst enkele dagen in de weer met touwen, haringen, meetlinten, de stelling van Pythagoras, etc. om de belijning weer op de grasvelden uit te zetten. Inmeten, uitzetten, controleren, etc. voordat met de kalkwagen de lijnen werden aangebracht. Omdat onze terreinman is gestopt zijn we op zoek gegaan naar een andere oplossing en zijn we uitgekomen bij een bedrijf die via satellietnavigatie (GPS) een autonoom gestuurde robot belijningsmachine de velden inmeet en vervolgens daarna geheel automatisch en zeer nauwkeurig de nieuwe belijning aanbrengt. De twee grasvelden waren in ca. 2 uur van nieuwe strakke belijning voorzien.

    Verder zijn er voor onze twee kunstgrasvelden nieuwe trainingsdoelen aangeschaft: 2 stuks grote seniorendoelen en 6 stuks jeugddoelen. De doelen zijn ter vervanging van verouderde of kapotte doelen. Tussen veld 1 en 2 is het in het verleden door de gemeente aangelegde plantsoen verwijderd en voorzien van gras. Hier kunnen de trainingsdoelen na de trainingen en voor de speelweekenden worden neergezet zodat deze niet meer op de velden hoeven te blijven staan of over de hekken langs de kant van het veld worden geplaatst. Laten we met zijn allen zuinig zijn op deze nieuwe materialen zodat we er ook langer voetbalplezier van kunnen hebben.