• Beste leden,

  En zo is er bijna weer een jaar voorbij. Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar voor mij lijkt 2021 voorbij gevlogen.

  Als ik terug kijk op de eerste paar maanden van het seizoen, zijn er veel dingen die goed gaan. Er is rust in de organisatie en we zetten op voetbalgebied echt stappen vooruit. Een hoogtepunt was de opening van ons nieuwe clubhuis plus kleedkamers op 25 september jl.. We hadden geen betere dag kunnen kiezen: de zon scheen en qua corona mochten wij precies op die dag weer wat meer dan daarvoor.

  Maar corona is helaas ook dit seizoen nog niet weg.

  De competities voor teams in de A-categorie zijn stilgelegd en we mogen nog maar tot 17.00 uur trainen. Dat is voor veel teams simpelweg niet te doen.

  Het is bijzonder jammer voor ons 1e team dat virtueel bovenaan staat en bezig was met een goede serie. Ik heb echt veel waardering hoe Jan de Jong jr. en ‘zijn jongens’ steeds maar positief blijven en alternatieven vinden om met elkaar te blijven trainen. Hopelijk kan het geplande trainingskamp, medio januari, wel doorgaan!

  In deze nieuwsbrief ook een artikel over de continuïteit van het technisch kader voor volgend seizoen. Iedereen blijft en dat zorgt voor stabiliteit. We bouwen met een grote groep aan een mooie toekomst voor onze vereniging.

  Ook door ADO worden wij gezien als een vereniging waar goede dingen gebeuren en specifiek bij het meidenvoetbal. Verderop in deze nieuwsbrief meer informatie daarover. Het is een bevestiging dat de buitenwereld ook ziet dat wij stappen voorwaarts maken.

  Met de winterstop in zicht zijn er de nodige winterkampioenschappen gevierd. Voor alle elftallen die bovenaan staan een welgemeende felicitatie.

  Ook op andere vlakken zijn er positieve ontwikkelingen. Zo is de nieuwe barcommissie echt op stoom, zijn er nieuwe BvD’ers gevonden die op zaterdag als gastheer/-vrouw optreden en is een scheidsrechterscommissie opgericht.

  Corona, ik schreef er al kort over. Nu de maatregelen verlengd worden, moeten wij voor het tweede achtereenvolgende jaar de nieuwjaarsreceptie en alle activiteiten daarom heen, schrappen. Dat is heel vervelend, zeker nu wij het jaar ingaan waarin onze vereniging 110 jaar zal bestaan. Op 10 maart 2022 is het zover. Hopelijk mogen tegen die tijd de activiteiten doorgaan, want wij willen deze mijlpaal niet helemaal ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Voor de jubilarissen (12,5 – 25 – 50 jaar lid) die normaal gesproken een speld krijgen tijdens de nieuwjaarsreceptie geldt, dat wat in het vat zit, niet verzuurt. Jullie moeten wat langer wachten maar we vergeten jullie niet!

  De trouwe lezers van mijn stukjes weten dat ik het vaak over vrijwilligers heb. Dat komt omdat wij zonder hen simpelweg geen vereniging zouden hebben. Daarom wens ik iedereen, mede namens de andere bestuursleden, hele goede feestdagen en een in alle opzichten voorspoedig 2022….en de vrijwilligers in het bijzonder!

  Remi Smeets