• Beste leden,

  De scholen zijn weer begonnen en ook de eerste trainingen voor alle jeugdteams zijn deze week van start gegaan. Het is duidelijk merkbaar dat de vakanties af zijn gelopen. Voor veel mensen betekent het dat zij weer een nieuw ritme moeten vinden. Dat geldt ook voor onze vereniging.

  Na bijna een jaar stilstand, moet ook onze vereniging op veel gebieden weer in een ritme komen. Zo gaan wij zaterdag aanstaande voor de eerste keer ons nieuwe clubhuis gebruiken tijdens een volle bekerronde. Gaat alles in de praktijk zoals het aan de tekentafel bedacht is? Daarbij moeten wij niet vergeten dat corona nog niet weg is. Wij hebben, zeker in het clubhuis, nog steeds met restricties te maken dus ook dat zullen wij goed in de gaten moeten houden. We zullen ongetwijfeld tegen onverwachte dingen aanlopen. Die zullen wij dan snel moeten aanpassen zodat het volgende week alweer beter gaat.

  In de personele bezetting zijn er ook wat wijzigingen. Voor veel functies/taken zijn nieuwe vrijwilligers gevonden maar ook zij gaan nu de eerste ervaringen opdoen hoe dingen in de praktijk gaan. Ook voor hen geldt dat het soms ‘vallen en weer opstaan’ zal zijn.

  Tel daarbij op dat er in het begin van het seizoen ballen en andere materialen worden uitgegeven maar, als altijd, nog niet alle teams een leider/coach hebben, en je kunt uitrekenen dat ook de start van dit seizoen wat rommelig zal zijn.

  Waarom ik dit schrijf? Omdat ik iedereen oproep positief te zijn en blijven, ook als er in het begin zaken nog niet helemaal goed lopen. Als iedereen een steentje bijdraagt en dingen oppakt, zal je merken dat zaken snel opgelost worden.

  Ik wens iedereen heel veel plezier tijdens de eerste officiële wedstrijden van komend weekend!

  Groeten,
  Remi Smeets