• Bericht van de penningmeester over de contributie

  1 sep 2021
 • Vanaf 1 september ben je niet meer speelgerechtigd als de contributie nog niet is voldaan. Zo staat het ongeveer in de regelementen van onze vereniging.

  Deze regel is nog nooit gehandhaafd en ook dit jaar zullen we dat niet zo strikt gaan doen. Maar we gaan er wel vanuit dat uiterlijk in september betaald wordt! Vandaar dat ik dit een mooi moment vond om het weer even onder de aandacht te brengen.

  In juli zijn ruim 1000 facturen verstuurd naar de spelende leden. Daarvan zijn inmiddels ca 840 betaald of staan ingepland. Dat betekent dat er nog zo’n 160 leden niet betaald hebben. Aan deze leden het dringende verzoek om even de moeite te nemen dit in orde te maken.
  Via club collect is het vrij eenvoudig om een betaalmethode te kiezen. Betalen in termijnen is ook mogelijk. Het is een kleine moeite waar je mij en de ledenadministratie een groot plezier mee doet, maar ook belangrijk, je komt je verplichting als lid van de vereniging gewoon na.

  Deze oproep geldt nog niet voor de niet spelende leden en leden die onlangs lid zijn geworden. De facturen voor deze groepen volgen een dezer dagen.

  Rest mij voor nu, eenieder een mooi en ongestoord seizoen toe te wensen.

  Ronald van der Burg
  Penningmeester.