€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Dinsdag 22 januari. Alle trainingen zijn afgelast. Het is te gevaarlijk om te fietsen naar Graaf Willem en de velden zijn besneeuwd en/of bevroren. 

SKVGW 555x295

GW site iMac 1110x595De redactie van Graaf Willem helpt de vereniging bij de communicatie naar onze leden via de website, de nieuwsbrief en geprinte middelen.
We zijn dringend op zoek naar een content manager en/of vormgever!
Heb jij ervaring met het plaatsen van content op websites en wil je een steentje bijdragen?
Ben je handig met adobe software pakketten Photoshop, Illustrator en InDesign en vind je het leuk om te ontwerpen? En natuurlijk, kun je je een paar uurtjes per week vrijwillig inzetten? Dan horen we graag van je! 
 
We zijn dringend op zoek naar een content manager, die naast het up-to-date houden van de content op onze website ook de opmaak van onze tweewekelijkse nieuwsbrief kan verzorgen. De content voor de nieuwsbrief wordt door de redacteuren verzorgt en twee dagen voor de publicatie datum aan de content manager aangeleverd. De content manager verzorgt de opmaak van de nieuwsbrief en het beeldmateriaal.
 
Wat vragen we van je?
• Kennis van en ervaring met Joomla!
• Kennis en ervaring met MailChimp
• Goede kennis van en ervaring met Adobe Creative Suite voor de opmaak van posters, flyers, en beeldmateriaal.
• Kennis van social media is een pré.
Lijkt het je leuk om samen met de redactie de communicatie naar een hoger plan te tillen? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.