€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Helaas vervalt de keeperstraining op dinsdag van 18.30-19.30u (dus alleen het tweede uur!) voor de rest van het seizoen. Gelukkig is dat nog maar drie weken, maar vervelend is het, dat begrijpen we. Excuus voor de keepers die het betreft (Corné, Hidde, Severin, Nienke, Tim, Flynn, Bjorn, Alex en Stach).

22 mei vervalt ook het eerste uur ivm een toernooi.

SKVGW 555x295

ING netwerkevent BusinessBoost Connect: topspreker en topontmoetingen

ING Netwerkevent

Zlatan Ibrahimović, Cristiano Ronaldo en Luis Suárez – ze hebben één ding gemeen: alle drie kregen ze te maken met Kevin Blom. Wil je hem horen spreken? Onze sponsor nodigt ondernemende Graaf Willem’ers uit

De Nederlander fluit op het hoogste niveau van het internationale voetbal. Al op jonge leeftijd wist hij dat hij een passie had voor voetbal. Op 19 juni krijg je de kans om het boeiende verhaal te horen van deze internationale topscheidsrechter. Hoe bereikte hij de top? Hoe gaat hij om met de sterspelers en hun sterallures? Deze bijzondere gastspreker komt naar BusinessBoost Connect om je te vertellen wat hij moet doen en laten om zijn doelen te halen. Het belooft een mooie middag te worden, vol verrassende anekdotes.

Maar BusinessBoost Connect biedt meer: je ontmoet in een ontspannen sfeer andere lokale ondernemers. BusinessBoost Connect is het platform dat leden van verschillende businessclubs met elkaar in contact brengt. De ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en het netwerk te vergroten.

BusinessBoost Connect wordt mogelijk gemaakt door ING.

Ben je benieuwd naar het verhaal van Kevin Blom? En wil je je netwerk uitbreiden?

Meld je dan nu aan.

Tot 19 juni 2019!