€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zondag 7 juli. De laatste minitraining van het seizoen.

SKVGW 555x295

Doorkijkje naar het nieuwe seizoen

Doorkijkje naar het nieuwe seizoenDe laatste wedstrijden zijn gespeeld en de meeste toernooien achter de rug, het seizoen zit er echt op. Een mooi moment om alvast te kijken naar het nieuwe seizoen en naar de voorlopige teamindelingen.

Binnen de club zijn wij ons ook al weer aan het voorbereiden op het komende seizoen. Daar gaat wel het nodige veranderen. En gelukkig ook weer niet.

Ons eerste Heren seniorenteam van Graaf Willem gaat het komende seizoen op zaterdag spelen. De reden is dat wij als bestuur zien dat de draai naar een zaterdagcompetitie voor ons eerste team onomkeerbaar is, maar ook omdat wij vinden dat wij dan een betere aansluiting gaan vinden tussen de jeugd en de senioren. Hoe leuk is het om op zaterdag, na je eigen wedstrijd, naar een wedstrijd van het eerste te kijken? Of, als je in de oudere jeugdselectie speelt, zelfs misschien mag invallen bij het eerste?

De combinatie met het eerste op zaterdag en de druk op onze prachtige, maar beperkte locatie maakt dat de zaterdag dan gewoon te vol zit. Daarom hebben nu de knoop doorgehakt om de jeugd ook op zondag te laten spelen. Een ontwikkeling waar ook wij als vereniging niet aan ontkomen. We zijn nu aan het uittekenen hoe we dit het beste kunnen doen. Onze eerste gedachte gaat uit naar alle jeugdteams 2 á 3 keer per jaar op een zondag te laten spelen. Een variant kan zijn, afhankelijk van de impact, om dit juist wel of juist niet met de jongste jeugd te doen. Alles heeft zijn voor- en nadelen. Niet alleen voor de jeugd, maar het heeft ook impact op de inzet van de horeca, de scheidsrechters en andere vrijwilligers. Wij zullen jullie tijdig informeren over hoe we dit met elkaar gaan organiseren.