€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

 

SKVGW 555x295

rookvrij 222x116Er is een nieuwe gedragscode gemaakt, die de gedragscode uit 2013 zal vervangen. Een aantal punten zijn aangescherpt, waaronder het rookbeleid op Graaf Willem.

Op de volgende punten zijn wijzigingen doorgevoerd:

• Rookbeleid
• Aanstelling Vertrouwenspersonen
• Verklaring Omtrent Gedrag verplicht voor trainers, coaches/leiders, vertrouwenspersonen en andere betaalde krachten
Lees hier de nieuwe gedragscode van Graaf Willem op deze website.

Rookbeleid
Op initiatief van een aantal leden van de jeugdcommissie is er een nieuw rookbeleid gemaakt voor onze club. Buiten de regel dat roken binnen het clubhuis en alle kleedruimtes e.d. niet is toegestaan, waren er verder geen regels. Dit gaat nu veranderen.
Binnen nu en een aantal weken zullen op het complex borden worden opgehangen met de tekst: “op deze vereniging wordt er tijdens jeugdactiviteiten niet gerookt”. Dat wil dus zeggen nergens. Als er geen jeugdactiviteiten zijn, dan blijft roken buiten de gebouwen wel toegestaan.
Voor zover wij kunnen nagaan zijn wij de eerste voetbalvereniging in de omgeving die een dergelijk beleid daadwerkelijk gaat invoeren. Een mooie mijlpaal!

Vertrouwenspersonen
Zoals hierboven al gemeld zijn er binnen de vereniging vertrouwenspersonen aangesteld. Dit zijn:

Marjorie van der Hoeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en

Erik Pijnacker Hordijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn enorm blij dat Marjorie en Erik deze rol willen vervullen.

Namens Bestuur en Jeugdcommissie
Thomas Franz