€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Dinsdag 10 dec. Vandaag trainen de JO12-1 en de JO12-2 niet. De rest wel. 

 Graaf Willem, Sinterklaas en de feestdagenstop

SKVGW 555x295

Bericht van de voorzitter

Van het bestuur

Wat gaat de tijd toch snel! Zo begin je met een vrijwel nieuw bestuur aan het seizoen 2019-2020 en zo is het alweer bijna kerstvakantie.

Als je terugkijkt, besef je dat er veel gebeurd is. Ik heb even geteld en vastgesteld dat er sinds het begin van het seizoen ruim 600 wedstrijden (jeugd en senioren) op onze vereniging zijn gespeeld. Die wedstrijden zijn allemaal gefloten door ouders en senioren die, op 9 potjes na waar de ingeplande scheidsrechter door omstandigheden niet kwam opdagen, altijd aanwezig waren. Dat is een compliment en oprecht dank-je-wel waard voor iedereen die daar aan mee heeft gewerkt!

Maar er zijn ook veel activiteiten geweest. Van cursussen, besprekingen van commissies en informatieavonden voor ouders tot maaltijden met je team. Er is vaak wat te doen op onze vereniging. Zo was gisteren nog de bekende poffertjestraining en wordt volgende week donderdag 19 december de Grote Graaf Willem Kerst-Pub-Voetbal Quiz georganiseerd. Voetbalkennis is geen voorwaarde om toch een leuke avond te hebben dus zorg dat je erbij bent.

Het bestuur kijkt intussen vooruit. Hoe wordt invulling gegeven aan de senioren selectie voor volgend seizoen? Wie wordt de nieuwe trainer? Hoe gaan wij verder met het technische beleid bij de jeugd?

Wat willen wij in 2020 met elkaar bereiken? Etc. etc.

Ik ben trots op mijn medebestuursleden, de jeugdcommissie, trainers, scheidsrechters, BvD’ers en vele andere vrijwilligers die tijd in de vereniging stoppen om ervoor te zorgen dat ruim 1100 leden wekelijks een balletje kunnen trappen en ervaren dat Graaf Willem een vereniging is waar iedereen zich thuis voelt.

De kerstvakantie is voor velen nog het enige ogenblik in het jaar dat er geen zakelijke verplichtingen zijn, dat de aandacht volledig gericht is op het gezin en verdere familie. Een ogenblik om uit te rusten, te reflecteren en te genieten. Ik wens iedereen toe dat zij de kerstdagen doorbrengen met degenen die zij lief hebben. Het nieuwe jaar luiden wij in met een Nieuwjaarsreceptie op ZATERDAG 4 januari, vanaf 16.00 uur. Ik hoop daar veel (oud-)leden, ouders, sponsors en andere betrokkenen de hand te mogen schudden op een in alle opzichten goed, gezond en sportief nieuwjaar.

Maar nu eerst genieten.
Mede namens de overige bestuursleden wens ik iedereen hele fijne feestdagen en tot in 2020!

Remi Smeets
Voorzitter