€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Dinsdag 22 januari. Alle trainingen zijn afgelast. Het is te gevaarlijk om te fietsen naar Graaf Willem en de velden zijn besneeuwd en/of bevroren. 

SKVGW 555x295

nieuwbouw 555x295Wat is er de afgelopen tijd gebeurd en wat is de planning voor de nieuwbouw van ons o zo geliefde clubhuis? Gaat het in 2019 dan echt gebeuren? Het bestuur praat u bij …..
Hierbij een update van de laatste ontwikkelingen omtrent de nieuwbouw. We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het beoordelen van plannen en met keuzes maken. Inmiddels is er een plan voorgelegd aan de gemeente en deze is positief ontvangen. Dat betekent dat we nu de volgende fase ingaan. Dat betekent de detaillering van de plannen, zoals offertes aanvragen bij de aannemers, uitwerking van de inrichting van de kantine en de keuken en tot slot de financiering van het project. Het streven is om in week 8 een keuze te hebben gemaakt om de opdracht te gunnen aan een specifieke aannemer. Daarvoor is goedkeuring van de ALV nodig en die zal rond die tijd plaatsvinden.

Wat gaan we doen?
We gaan de kantine vervangen door een moderne, milieuvriendelijke versie, die past bij de sfeer en uitstraling van Graaf Willem. De kantine wordt groter dan de huidige kantine. Er komt een lees/werkhoek en een jeugdhok (flipperkast/dartspel/tafelvoetbal). Bovenop de kantine komen 6 kleedkamers. Van de bestaande kleedkamers wordt er 1 omgebouwd tot washok/kledingopslag en 1 wordt omgebouwd tot trainersruimte. Ook komt er een invalidetoilet.
We vinden het belangrijk dat de kantine die typische Graaf Willem uitstraling behoudt. We kunnen daar zeker hulp bij gebruiken. Mocht je interesse hebben, meldt je dan bij Wout Balsma: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.