• Afgelopen zondag 8 mei werd door Graaf Willem II VAC in samenwerking met ADO Vrouwen een voetbalclinic gehouden. De clinic vond plaats bij Graaf Willem op Sportpark de Roggewoning. Zo’n 50 enthousiaste voetbalsters in de leeftijden van 9-17 jaar deden mee.

    De clinic werd gegeven door vier voetbalsters van de ADO beloften: Cato Pijnacker Hordijk, Laura Dankelma, Anne van Egmond en Myrthe Kortanje.
    De clinic begon met een interview met Cato, zij is aanvoerster van de ADO beloftes en is haar voetbalcarrière bij Graaf Willem begonnen. Cato vertelde uitgebreid over haar belevingen en ervaringen bij Graaf Willem, en gaf een aantal wijze tips over hoe je met topsport om kunt gaan.
    Alle deelnemers konden met de mascotte van ADO (“Strikkie”) op de foto voordat zij op het veld aan de slag gingen met de speelsters van ADO. Deze hadden een aantal verschillende oefeningen uitgezet, zodat iedereen lekker bezig kon zijn. De clinic werd afgesloten met een groepsfoto, drankjes en Sultana’s voor de deelnemers.

    Dankzij de goede begeleiding en het mooie weer kunnen we terugkijken op een geslaagde dag!